Utilizarea aplicației Signal pe PC-uri desktop – Ghid pentru Windows și Mac

Cum să utilizați Signal pe computere desktop (Windows și Mac)
⏱️ 5 min read

Signal este o aplicație de mesagerie criptată extrem de populară și sigură, care protejează comunicările online împotriva interceptării și spionajului guvernamental sau privat. Deși este inițial conceput pentru dispozitive mobile, este posibil să utilizați Signal pe computere desktop cu sistemele de operare Windows și Mac. Pentru a începe, trebuie să instalați mai întâi aplicația de desktop a Signal Messenger. După instalare, deschideți aplicația, introduceți numărul de telefon și verificați codul PIN de confirmare. Prin intermediul aplicației desktop, puteți adăuga conturile de prieteni și conversațiile existente de pe telefon sau puteți căuta noi contacte. În plus, Signal oferă opțiuni utile, cum ar fi videoclipuri de grup sau conversații cu mai mulți utilizatori, precum și accesul la setările de confidențialitate și securitate.

Aplicația de mesagerie criptată, Signal, a câștigat recent popularitate în urma mai multor aprobări de celebrități și a unei actualizări prost concepute a politicii de confidențialitate WhatsApp. De fapt, aplicația Signal iOS s-a clasat recent în topurile de descărcare a App Store în mai multe țări, inclusiv Austria, Franța, Finlanda, Germania, Hong Kong, India și Elveția. Cu toate acestea, știți că poate fi folosit și pe computere desktop precum WhatsApp și Telegram? Astăzi, vă vom arăta cum să utilizați Signal Messenger pe computerul cu Windows 10 și Mac (desktop și laptopuri).

Utilizați Signal Messenger pe desktop (Windows și Mac)

Spre deosebire de WhatsApp, Signal nu are o aplicație web, dar oferă aplicații desktop pe Windows, Mac și Linux. Cu toate acestea, la fel ca WhatsApp, trebuie să aveți aplicația mobilă Signal instalată și rulată pe telefon (Android fie iPhone) pentru a-l face să funcționeze pe computer. Deci, fără întârziere, să vedem cum puteți utiliza Signal Messenger pe computerele dvs. Windows 10 și Mac (desktop și laptop).

Notă: Folosesc Windows 10 pentru această demonstrație, dar procesul este identic pe Mac. Procesul este similar și pentru utilizatorii de Android și iPhone, dar cu o mică diferență pe care o vom menționa clar în tutorialul nostru..

Asociați și utilizați Signal pe computer

  • Pentru a începe, descărcați și instalați Signal Desktop pe computer (ferestre / Mac). După ce deschideți aplicația, veți vedea un cod QR. Trebuie să fie scanat de aplicația mobilă Signal pentru a sincroniza conversațiile și mesajele.

  • Acum deschideți Signal Messenger pe telefon și atingeți butonul de meniu (trei puncte) din colțul din dreapta sus. Apoi selectați „Setări” din meniul pop-up.

aplicarea semnalului

  • Pe pagina Setări, atingeți „Dispozitive conectate”. Apoi, apăsați butonul „+” din partea dreaptă jos a Androidului. Pe iOS, accesați Setări > Dispozitive asociate > Asociați dispozitive noi.

conectați dispozitivele

  • Scanează codul QR de pe ecranul computerului și cele două aplicații se vor sincroniza într-un moment sau două. După ce sunt sincronizate, atingeți „Pereche dispozitiv” așa cum se vede în a doua captură de ecran de mai jos.

scanați codul qr și conectați noul dispozitiv

  • În aplicația desktop, alegeți un nume pentru dispozitivele asociate și apăsați „Finalizare asociere telefon”.

Signal Desktop Link

Aplicația pentru desktop vă va sincroniza automat contactele cu telefonul dvs. și veți putea trimite și primi mesaje pe Signal Desktop. Este posibil să dureze câteva minute pentru ca toate chaturile, mesajele și contactele dvs. să se sincronizeze între cele două dispozitive.

Deconectați Signal Desktop cu telefonul dvs

  • Puteți deconecta cele două dispozitive accesând Setări > Dispozitive asociate pe telefon. Pur și simplu atingeți numele dispozitivului pe care doriți să îl deconectați și confirmați selectând „OK”.

Deconectat

Signal Desktop nu este acum conectat la aplicația dvs. mobilă Signal. Va trebui să reconectați cele două data viitoare când lansați aplicația pe computer.

Utilizați cea mai bună aplicație de mesagerie criptată de pe computer

Una dintre cele mai bune alternative la WhatsApp și Telegram, Signal Messenger a fost susținută de diverși lumini din tehnologie, inclusiv CEO-ul Twitter Jack Dorsey, denunțătorul american Edward Snowden și cel mai bogat om din lume Elon Musk. Deși acum știi cum să folosești Signal pe computerele desktop și laptop (Windows și Mac), probabil că îl folosești în continuare pe telefonul tău mai des. Așadar, consultați cele mai bune sfaturi și trucuri Signal pentru a profita la maximum de aplicația mobilă. Dacă încă utilizați WhatsApp, vedeți cum puteți trece la Signal din serviciul deținut de Facebook.

Aplicația de mesagerie criptată Signal câștigă popularitate în urma aprobărilor din partea unor celebrități și a unei actualizări prost concepute a politicii de confidențialitate a WhatsApp. Signal oferă aplicații desktop pe Windows, Mac și Linux, dar necesită instalarea și rularea aplicației mobile pentru a funcționa. În acest articol, sunt prezentate instrucțiuni clare pentru utilizarea Signal Messenger pe computere desktop și laptop, pe Windows și Mac. Signal Messenger este una dintre cele mai bune alternative la WhatsApp și Telegram, fiind susținută de diverși lideri ai tehnologiei, precum și de CEO-ul Twitter Jack Dorsey, denunțătorul american Edward Snowden și cel mai bogat om din lume, Elon Musk.
Încheiem cu o despărțire pe măsură, așa cum se cuvine, pe un blog al tehnologiei în România! Ne mai vedem curând cu noi știri din lumea digitală, gadget-uri noi și inovații tehnologice de ultimă oră. Însă, pentru moment, trebuie să ne luăm rămas bun. Să ne păstrăm conectați și să nu uităm să îmbrățișăm tehnologia, deoarece aceasta ne face viața mai ușoară și mai fascinantă! La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x