Utilizați aceste aplicații pentru a adăuga funcții utile care lipsesc pe telefonul dvs. Android

Utilizați aceste aplicații pentru a adăuga funcții utile care lipsesc pe telefonul dvs. Android

⌛ Reading Time: 4 minutes

Sistemul de operare mobil Android a parcurs un drum lung de când a fost lansat acum un deceniu; cu toate acestea, nu este perfect. De fapt, se poate argumenta că niciun sistem de operare nu este perfect. Acesta este motivul pentru care sunt în permanență actualizate și modificate. Din păcate, acest lucru înseamnă aproape întotdeauna că pot lipsi unele caracteristici utile. Din fericire, dacă utilizați un dispozitiv Android, nu trebuie să așteptați ca dezvoltatorii de la Google să lanseze următoarea versiune de Android. Puteți adăuga câteva caracteristici esențiale lipsă pe dispozitivul dvs. chiar acum cu următoarele aplicații.

Jurnalul de notificări și anularea notificării

Să recunoaștem că notificările pot fi uneori enervante. Ne-au aglomerat ecranele de blocare și ocupă proprietăți imobiliare valoroase. Din această cauză, toți am fost vinovați de respingerea prematură a unei notificări. Desigur, acest lucru are ca rezultat aproape întotdeauna un regret imediat. Din fericire, Notif Log te-a acoperit. Această aplicație face un jurnal cronologic cu toate notificările pe care le primiți. Puteți rearanja ordinea notificărilor și puteți fixa cele importante. În plus, Notif Log adaugă posibilitatea de a „amâna” notificările, făcându-le să reapară mai târziu.

Alternativ, Nerotificare vă avertizează de fiecare dată când respingeți o notificare fără a o verifica. Încercarea de a respinge o notificare vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a anula respingerea. Deși acest lucru vă poate salva unele dureri de cap, acesta prezintă riscul unei supărări crescute, deoarece avertismentul va apărea de fiecare dată când glisați o notificare.

Bouncer

În zilele noastre, practic toată lumea este extrem de conștientă de cantitatea mare de date personale colectate de aplicațiile și serviciile pe care le utilizați. La urma urmei, vânzarea datelor dvs. este o industrie de mai multe miliarde de dolari. Oamenii preocupați de organizațiile umbrite și companiile care le spionează sunt, probabil, prea conștienți de pericolul acordării permisiunilor pentru aplicații. De fiecare dată când instalați o nouă aplicație pe telefon, trebuie să acordați aplicației respective anumite permisiuni.

Android-caracteristici-bouncer

De exemplu, utilizarea unei aplicații de partajare a călătoriei va necesita să permiteți aplicației să utilizeze GPS-ul pentru a identifica locația. Sau ce zici de locația care etichetează cea mai recentă postare Instagram? Instagram va avea nevoie de locația dvs. exactă.

Cea mai proastă parte a acordării acestor permisiuni este că aplicația vă poate colecta datele în orice moment, chiar și atunci când nu utilizați aplicația. Dacă asta îți dă fiori, există ceva ce poți face în legătură cu asta. Din fericire, cu Bouncer, utilizatorii pot acorda aplicații permisiuni temporare. Dacă faceți acest lucru, veți refuza automat aceste permisiuni la ieșirea din aplicație. Bouncer vă oferă cele mai bune din ambele lumi. Vă permite să utilizați aplicațiile preferate, oferind în același timp o liniște sufletească atât de necesară.

Datally

Deși planurile de date nelimitate devin din ce în ce mai frecvente, există încă mulți oameni care își numără megabyții. În timp ce sistemul de operare Android poate fi modificat pentru a se asigura că gigaocteții prețioși nu se rătăcesc, acesta nu oferă personalizare aproape atât de mare cât ar putea. Din fericire, Datally oferă utilizatorilor posibilitatea de a prelua controlul asupra utilizării datelor dispozitivului lor.

Android-caracteristici-datally

Datally oferă utilizatorilor defalcări detaliate ale consumului de date. Acest lucru oferă utilizatorilor o perspectivă asupra aplicațiilor și serviciilor care își ascund alocația de date. În plus, Datally are controale aprofundate care vă permit să setați limite de utilizare a datelor pentru aplicații pe zi și lună.

În mod curios, Datally este o aplicație Google. De ce nu a fost integrat în mod implicit în sistemul de operare Android ridică câteva sprâncene. Poate o vom vedea într-o viitoare versiune Android, dar, deocamdată, puneți-l pe Datally să preia controlul asupra utilizării datelor dispozitivului dvs.

Notifix

După cum am menționat mai devreme, notificările pot duce rapid la o bară de stare dezordonată. Android a încercat să rezolve această problemă „grupând” mai multe notificări dintr-o aplicație individuală. Din păcate, oamenii care folosesc o mulțime de aplicații se găsesc încă îngropați sub notificări. Din fericire, Notifix poate ajuta la organizarea procesiunii notificărilor nesfârșite.

android-features-notifix

Notifix este un manager de notificări care grupează notificările în categorii, indiferent de aplicația care a trimis notificarea. Este foarte similar cu modul în care Gmail organizează e-mailurile. Notifix analizează expeditorul notificării și determină care dintre cele cinci categorii se potrivește cel mai bine. Aceste categorii sunt: ​​Primar, Mesaje, Social, Știri și Promoții. Doar atingeți notificarea pachetelor pentru a extinde lista și pentru a vedea notificările individuale.

Cel mai bun lucru despre Notifix este că această clasificare este automatizată. Nu trebuie să petreceți timp configurând aplicația, pur și simplu instalați-o și lăsați-o să facă treaba.

Care sunt unele dintre aplicațiile dvs. preferate care adaugă funcționalități atât de necesare Android? Spuneți-ne în comentarii!