Utilizați extensia oficială Trello pentru Chrome pentru a adăuga rapid cărți și a deschide placi

Utilizați extensia oficială Trello pentru Chrome pentru a adăuga rapid cărți și a deschide placi
⏱️ 3 min read

Sincer, nu lipsesc extensiile Trello de la terți pentru Chrome. Dacă folosești deja Trello pentru a-ți organiza munca sau viața, știi deja de multitudinea de extensii disponibile pentru a simplifica adăugarea de sarcini pe plăci și adăugarea de caracteristici suplimentare, cum ar fi urmărirea timpului la generarea complexă de rapoarte.

Dar în tot acest timp nu a existat niciodată o extensie oficială Trello Chrome. Ei bine, acum există.

Noul extensie oficială Trello este destul de simplu – nimic fantezist. Face doar două lucruri, dar dacă ești ca mine și folosești Trello pentru a-ți gestiona viața profesională, vei găsi că este util.

Deschideți rapid plăcile Trello

Odată ce extensia este instalată, veți putea lansa oricare dintre plăcile dvs. Trello foarte repede. Pentru unii (inclusiv pentru mine), această caracteristică ar putea fi singură în valoare de instalarea extensiei. Asa functioneaza.

1. Utilizați comanda rapidă de la tastatură pe computerul dvs. Windows (Ctrl + L) sau Mac (Cmd + L) pentru a evidenția caseta polivalentă (bara URL).

2. Apăsați tasta „t” și apoi tasta „Tab”.

3. Caseta polivalentă va trece acum la o bară de căutare Trello.

Începeți să introduceți numele tabloului și, înainte de a lovi câteva litere, tabloul va apărea ca prima opțiune. Apăsați pe „Enter” și se va deschide linkul de pe forum.

Cea mai bogată modalitate de a adăuga cărți

A existat deja un bookmarklet, dar extensia este de departe cea mai bogată modalitate de a adăuga linkuri și cărți pe o placă.

1. Faceți clic pe pictograma extensiei Trello și va apărea o listă derulantă.

trello-extension-dropdown

2. De aici puteți selecta tabloul și lista din meniul derulant și puteți specifica titlul cardului.

3. Alternativ, puteți include și linkul curent în tablă bifând caseta din partea de jos. Acest lucru umple automat titlul cu cel al paginii web.

Cea mai bună parte este că, dacă includeți linkul, cardul Trello va fi completat automat cu imaginea antetului (dacă linkul are una), link-ul în sine și o scurtă descriere.

trello-extension-board

Pentru mine, personal, acest lucru este foarte util, deoarece adaug mereu pagini de aplicații ca idei de articole.

Căi lungi de mers

Desigur, nu totul este perfect în noua extensie Trello. Primul lucru este că nu este foarte bogat în caracteristici. Al doilea este că nu este atât de inteligent. Nu vă va aminti tabloul și lista dvs. preferate, așa că va trebui să le selectați de fiecare dată când adăugați un card nou din extensie.

Dar mă bucur că există o extensie oficială Trello care există. Și dacă acesta este doar începutul, sunt foarte încântat de toate funcțiile și îmbunătățirile viitoare care sunt sigur că vor veni.

Extensia va face parte din fluxul meu de lucru zilnic, fără îndoială. Dar dacă mai ai nevoie de ceva, verifică Panouri pentru Trello sau doar căutați în Chrome Web Store „Trello”. Veți derula mult timp.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x