Utilizați Filestream.me pentru a descărca fișiere Torrent fără client Torrent

Utilizați Filestream.me pentru a descărca fișiere Torrent fără client Torrent
⏱️ 4 min read

Lumea are o relație de dragoste-ură cu torrent. În timp ce există cei care urăsc mediul și îl consideră ca un instrument de încălcare a legii pentru pirații digitali, există alții care îl consideră una dintre cele mai bune tehnologii de partajare a fișierelor pentru viitor. Indiferent de ce parte sunteți, ar putea exista momente când trebuie să descărcați fișiere torrent, dar conexiunea la Internet blochează accesul torrent sau dispozitivul pe care îl utilizați nu acceptă clienți torrent. Ce poti face?

Unele instrumente vă pot ajuta să descărcați torrent în aceste scenarii nefericite, iar una dintre cele mai bune alternative este FileStream.me.

Descărcați, stocați și transmiteți în flux

Trebuie să vă înregistrați înainte de a putea utiliza serviciul FileStream.me. Serviciul tocmai a lansat noua sa versiune. În prezent, există două versiuni ale Filestrem.me pe care le puteți utiliza: unul clasic si una noua. Ambele au caracteristici similare, dar noua vine cu o interfață mai modernă și intuitivă.

Filestream.me funcționează cu un fișier torrent sau un link magnetic. După ce aveți la îndemână fișierul sau linkul, conectați-vă la site și încărcați fișierul torrent sau lipiți-l în linkul magnet.

Serviciul va descărca fișierul sau fișierele conținute în pachetul torrent pe serverul său. Va trebui să așteptați câteva momente pentru ca procesul să se termine. Timpul de așteptare va depinde în mare măsură de numărul de semănători disponibili. Fișierele populare durează de obicei câteva secunde pentru a fi finalizate, în timp ce fișierele vechi, cu aproape niciun semănător, pot dura zile sau chiar luni – dacă vor fi finalizate vreodată.

Filestream -mte- fereastră principală

După ce fișierele sunt descărcate și disponibile pe serverul Filestream.me, le puteți descărca ca și cum ar fi fișiere de descărcare directă de pe un server foarte rapid. Viteza de descărcare este practic la fel de rapidă pe cât o poate permite conexiunea dvs. la internet, iar procesul se face prin SSL (Secured Socket Layer) și este sigur și anonim. Puteți alege să descărcați un pachet de fișiere torrent ca fișiere zip comprimate sau puteți descărca numai fișierele individuale din pachet.

Filestream -mte- În folderul interior

Ca bonus, dacă fișierele pe care le descărcați includ fișiere media, puteți alege să transmiteți fișierele media din Filestream.me în loc să le descărcați pe computer.

Gestionarea fișierelor și limitări

În afară de încărcarea torrentului și descărcarea fișierelor, serviciul oferă și gestionarea de bază a fișierelor. Puteți crea foldere pentru a vă organiza fișierele, puteți copia și lipi fișiere între foldere, le puteți șterge pe cele de care nu aveți nevoie și să vă deplasați prin foldere cu o metodă de navigare similară cu Finder sau Windows Explorer.

În timp ce Filestream.me este un serviciu gratuit pe care îl poate folosi oricine, acesta oferă un upgrade plătit. Avantajele de a deveni membru plătit nu sunt limitarea dimensiunii fișierelor pentru torrent și nici o limită de timp pentru cât timp puteți stoca fișierele pe server.

Opțiunile gratuite restricționează dimensiunea fișierelor torrent pe care le puteți încărca la 1 GB și le vor păstra timp de trei zile înainte de a fi șterse. Dacă utilizați opțiunea gratuită, asigurați-vă că descărcați fișierele de pe server în această perioadă de trei zile.

Mergând pe mobil și dincolo

Dacă sunteți utilizator mobil, puteți, de asemenea, să ocoliți limitarea torrentului utilizând Filestream.me prin browserul dvs. mobil. Atâta timp cât mobilul dvs. este conectat la Internet, puteți accesa fișiere torrent oriunde, le puteți descărca pe telefonul mobil sau puteți transmite în flux conținutul pentru a salva spațiul de stocare.

Există, de asemenea, o aplicație Android disponibilă pe PlayStore, dar nu există o versiune iOS – și privind politica de aplicații Apple, utilizatorii iPhone și iPad vor trebui să rămână întotdeauna cu versiunea browserului.

Filestream -mte- Android

Folosiți torrent? Ați încercat Filestrem.me? Sau folosiți alte alternative precum Zbigz? Vă rugăm să ne împărtășiți gândurile și experiențele folosind comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x