Utilizați FruitJuice pentru Mac pentru a vă diagnostica starea de sănătate a bateriei (cadou)

Utilizați FruitJuice pentru Mac pentru a vă diagnostica starea de sănătate a bateriei

⌛ Reading Time: 3 minutes

Unul dintre lucrurile pe care le facem adesea pe computerele noastre este să le lăsăm conectate ore și ore fără să ne dăm seama că dăunează de fapt computerelor. Majoritatea oamenilor fac acest lucru pentru că pur și simplu nu vor să-și întrerupă munca doar pentru a conecta aparatul pentru încărcare. Dacă sunteți utilizator Mac și vi se pare puțin dificil să stabiliți când și când să nu vă conectați aparatul, există o aplicație care vă poate ajuta.

Suc de fructe este o aplicație de întreținere a bateriei pentru Mac care vă permite să gestionați toate sarcinile legate de baterie pe dispozitivul dvs. De la aflarea momentului în care vă conectați aparatul la verificarea momentului în care bateria dvs. are nevoie de o înlocuire, face totul pentru dvs. în fundal. Ceea ce este atât de grozav la această aplicație este că se integrează foarte bine cu designul Mac, astfel încât să nu simți că folosești o aplicație extraterestră.

Iată o prezentare rapidă a caracteristicilor FruitJuice pentru Mac:

Cât timp să fii conectat?

Folosind datele colectate în timp ce utilizați computerul Mac, se află cât timp ar trebui să fiți conectat la priza de curent. Folosește algoritmi inteligenți pentru a afla ora exactă în care ar trebui să vă pierdeți puterea și timpul în care ar trebui să încărcați mașina. Când utilizați prima dată aplicația, vă va duce printr-un ciclu pentru a afla cum utilizați mașina și apoi vă oferă sugestii pe baza modelului de utilizare.

Istoricul tău complet al puterii

fruitjuice-istorie

Deși am auzit cu toții despre istoricul navigării, ceea ce vă oferă FruitJuice este Power History. Afișează istoricul încărcării complete, a bateriei care funcționează și a altor informații pentru a vă ține la curent cu starea bateriei Mac. Puteți vedea istoricul dvs. până la un an, ceea ce este mai mult decât suficient pentru rezolvarea problemelor.

Starea bateriei

fruitjuice-info

După ce dețineți un Mac pentru o perioadă destul de bună de timp, vă puteți întreba care este starea bateriei dvs. Ei bine, aplicația vă permite să aflați și asta. Secțiunea Informații despre baterie vă spune tot ce trebuie să știți despre bateria dvs. Afișează starea actuală a bateriei dvs., “Bun” fiind cea mai bună stare pe care o puteți avea. Și apoi puteți vedea durata de viață a bateriei, precum și când a fost fabricată. Cunoașterea acestor lucruri vă poate ajuta atunci când vă confruntați cu probleme cu bateria.

Notificări personalizate

fruitjuice-notificări

Mă enervează adesea când fiecare aplicație de pe Mac îmi trimite în permanență notificări care nu mă interesează deloc. Cu FruitJuice, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la asta. Aplicația vă permite să configurați setările de notificare, astfel încât să le obțineți numai atunci când le doriți cu adevărat. Nu va fi deloc probleme pentru tine. Există un număr destul de mare de opțiuni pe care le puteți modifica în panoul de preferințe de notificare și toate vă ajută să vă gestionați notificările.

Concluzie

Dacă se întâmplă să ai o viață aglomerată și dorești o aplicație care să poată îndeplini toate sarcinile legate de baterie pentru tine, îți recomandăm să folosești aplicația FruitJuice. Realizează automat toate sarcinile pentru a vă menține computerul sănătos în anii următori.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.