Utilizați Instagram Colab pentru a crea o postare sau o bobină de colaborare

Utilizați Instagram Colab pentru a crea o postare sau o bobină de colaborare
⏱️ 9 min read

Instagram adaugă în mod constant noi funcții în aplicație pentru a o face și mai atractivă pentru utilizatorii săi. Un caz concret, aplicația centrată pe fotografii a introdus recent opțiunea de a colabora la o postare sau Reel cu un alt utilizator Instagram. În acest fel, cei doi pot partaja cu ușurință conținutul cu adepții lor combinați, fără a fi nevoie să posteze individual aceeași imagine sau videoclip în conturile lor respective. Acest articol vă arată cum puteți utiliza Instagram Colab pentru a crea cu ușurință o postare colaborativă sau Reel pe dispozitivul dvs. mobil.

Ce este Instagram Colab?

Instagram Colab vă permite să colaborați cu un alt utilizator Instagram la postări și Reels, astfel încât ambii utilizatori să fie creditați ca autori ai postării sau Reel. Deși funcția se adresează în principal creatorilor și companiilor, aplicația nu impune restricții în acest sens, așa că persoanele cu conturi obișnuite pot încerca și funcția dacă doresc.

Rețineți că atunci când utilizați această funcție, în acest moment, puteți adăuga un singur colaborator la postarea dvs. În plus, opțiunea de postare de colaborare va apărea doar în conturile publice, dar puteți accepta o invitație de colaborare chiar dacă aveți un cont privat. În plus, crearea de postări colaborative este disponibilă numai pe mobil și nu pe aplicația desktop.

Cum să creezi o postare de colaborare pe Instagram

Să aruncăm o privire la cum să folosiți Instagram Colab.

 1. Deschide-ți Instagram pe dispozitivul tău mobil.
 2. Atingeți butonul „+” situat în colțul din dreapta sus.
 1. Selectați ce tip de conținut doriți să creați. Rețineți că nu puteți colabora la o poveste sau în direct, așa că opțiunile dvs. aici sunt doar Postare și Reel.
 2. Dacă ați selectat „Postează”, mergeți mai departe și alegeți imaginile pe care doriți să le postați, apoi selectați săgeata Următorul.
Cum să postați în colaborare pe Instagram Adăugând o nouă postare În continuare
 1. Adăugați filtre sau editați imaginile, apoi apăsați pe săgeata Următorul.
Cum să postați în colaborare filtre și editare pe Instagram
 1. Pe pagina „Postare nouă”, atingeți opțiunea „Etichetează persoane”.
Cum să postați în colaborare pe Instagram o nouă pagină de postare etichetați oameni
 1. Atingeți opțiunea „Invitați colaborator” de sub imagine.
Cum să postați colaborativ pe Instagram, invitați un colaborator
 1. În bara din partea de sus, căutați persoana cu care doriți să colaborați.
Cum să postați în colaborare pe Instagram, invitați un colaborator
 1. Atingeți numele contului pentru a-i face colaborator pentru postare.
Cum să postați colaborativ pe Instagram un nou colaborator
 1. O cerere va fi trimisă persoanei selectate. Dacă acceptă, postarea va fi distribuită urmăritorilor lor, iar aceștia vor fi afișați și ca autor al postării.
 2. Dacă ați selectat „Reel”, procesul este destul de similar. Înregistrați-vă videoclipul, adăugați efecte și editați, apoi utilizați funcția „Etichetează persoane” pentru a adăuga un colaborator.

Cum să accepti o solicitare de colaborare pe Instagram

După ce ați adăugat pe cineva ca colaborator la postarea sau Reelul dvs., persoana în cauză va primi o solicitare de a vă alătura eforturilor. Urmați aceste instrucțiuni pentru a accepta o invitație cu Instagram Colab.

 1. Ar trebui să primiți o notificare de la Instagram pe telefon după ce ați fost „etichetat într-o postare”.
 2. Atingeți notificarea pentru a fi dus direct la aplicație.
Cum să postați în colaborare o notificare de colaborare pe Instagram
 1. Dacă nu ați primit notificarea, verificați-vă DM-urile. Deschideți aplicația Instagram, apoi atingeți pictograma Mesaje din colțul din dreapta sus.
Cum să postați în colaborare Instagram Vizualizați invitația
 1. Ar trebui să observați un mesaj nou de la persoana care încearcă să vă adauge. Atingeți-l pentru a-l deschide, apoi pe butonul „Vedeți invitația”.
 2. Veți fi direcționat la postarea pe care ți-a distribuit-o celălalt creator. Atingeți butonul „Review” de sub imagine.
Cum să postezi în colaborare o postare de recenzie pe Instagram
 1. Acceptați sau refuzați cererea.
Cum să postați în colaborare pe Instagram Acceptați invitația de colaborare
Cum să postați în colaborare Vizualizare postare în colaborare pe Instagram
 1. Dacă acceptați cererea, ambele nume de utilizator vor fi afișate ca autori ai postării.

Cum să vă opriți colaborarea pe Instagram

Dacă, din orice motiv, doriți să vă opriți colaborarea, puteți cu ușurință. Este nevoie doar de câțiva pași simpli în Instagram Colab.

 1. Accesați postarea în cauză în aplicația Instagram.
 2. Atingeți meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus al afișajului.
Cum să postați în colaborare pe Instagram Opriți distribuirea
 1. Selectați „Opriți partajarea” din opțiuni.
 2. Confirmați că doriți să opriți distribuirea.
 3. Un mesaj care spune: „Te-ai eliminat ca colaborator la această postare”. ar trebui să apară în partea de jos a ecranului.

Rețineți că oricare dintre cele două părți poate alege să nu mai colaboreze în orice moment.

Ceea ce este interesant este că, chiar dacă folosești această opțiune, cealaltă persoană va fi în continuare etichetată în postare, dar nu va mai fi afișată ca co-autor. Conținutul va rămâne doar pe profilul persoanei care a trimis invitația.

Cum să postați în colaborare pe Instagram să eliminați din partajare

Pentru a elimina complet persoana, va trebui să atingeți cele trei puncte, așa cum ați făcut mai sus, și să selectați „Opțiuni de etichetare”, apoi „Eliminați-mă din postare”.

întrebări frecvente

1. Nu pot adăuga anumiți colaboratori; Ce pot sa fac?

Este posibil ca unele conturi să nu permită altor utilizatori să le eticheteze. Înainte de a vă adăuga colaboratorul, poate fi necesar să vorbiți cu utilizatorul în cauză și să-l convingeți să-și modifice setările în acest sens. Trebuie să accesați „Setări -> Confidențialitate -> Postări -> Permiteți etichete de la” și să selectați fie pentru a permite tuturor să vă eticheteze, fie doar persoanelor pe care le urmăriți.

2. Nu pot găsi caracteristica. Ce pot face?

Dacă nu puteți vedea opțiunea și ați verificat deja pentru a vă asigura că nu este un cont privat, funcția este destul de nouă, așa că este posibil să nu fie încă disponibilă în regiunea dvs. Acordați-i ceva timp și poate apărea. De asemenea, puteți încerca să vă actualizați aplicația pentru a vedea dacă devine disponibilă.

3. Pot să încerc altceva dacă Instagram Colab nu este disponibil în regiunea mea?

Sigur, puteți remixa Instagram Reels. Acesta este un alt mod de a colabora cu alții, deoarece vă permite să încărcați un clip lângă clipul altui utilizator. Aflați cum puteți remixa Reels pe Instagram citind tutorialul nostru aprofundat, care detaliază toți pașii pentru dvs.

Colaborările pot aduce un pic de îndrăzneală activităților tale online. Citiți mai departe pentru a afla cum să creați o listă de redare Blend pe Spotify cu un alt utilizator și să începeți transmiterea în flux pe Discord către prieteni și servere.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x