Utilizați Salvare pe Google și Salvare site-uri web în Contul dvs. Google

Utilizați Salvare pe Google și Salvare site-uri web în Contul dvs. Google
⏱️ 5 min read

Google a lansat recent o extensie Chrome similară cu Pocket pe care o puteți utiliza pentru a salva site-uri web pentru vizualizare ulterioară, numită Salvați pe Google. Deși extensiile funcționează similar cu Pocket, nu cred că ar putea fi numită o amenințare sau chiar un concurent pentru Pocket datorită funcțiilor sale limitate în comparație cu Pocket.

Cu toate acestea, dacă sunteți deja prins în ecosistemul Google, atunci această mică extensie ar putea fi un bun plus. În această postare vom examina Salvați pe Google și vom vedea dacă poate înlocui managerul dvs. actual de marcaje.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Prezentare rapidă

Salvare pe Google vă permite să salvați site-uri web și imagini Google într-un portal web în care acestea sunt organizate folosind etichete și pot fi căutate cu ușurință folosind o opțiune puternică de căutare. Toate site-urile web salvate pot fi vizualizate la google.com/save de pe orice dispozitiv sau browser.

Aceasta este ceea ce poate face această extensie în cea mai mare parte; nu veți găsi funcții avansate precum extragerea textului din articole, vizualizarea offline, posibilitatea de a alege ce conținut să salvați sau integrarea aplicațiilor.

Salvarea site-urilor web și a imaginilor Google cu Salvare pe Google

Când se adaugă Salvare pe Google, acesta va adăuga un buton lângă bara de adrese împreună cu alte butoane de extensie. Puteți face clic pe acest buton pe orice pagină web pentru al salva pe Google pentru vizualizare ulterioară. Nu adaugă niciun buton în meniul contextual (meniul cu clic dreapta), deci butonul barei de adrese este singura ta speranță.

Când faceți clic pe butonul de extensie, vă va permite să selectați o imagine pentru a vă aminti cu ușurință pagina web și, de asemenea, să adăugați etichete pentru a o găsi cu ușurință mai târziu. Puteți face clic pe săgețile de sub imagine pentru a vizualiza toate imaginile disponibile pe pagină și a le alege pe cea potrivită. Dacă doriți să adăugați o etichetă, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Adăugați o etichetă” și introduceți numele etichetei, sau puteți alege, de asemenea, dintr-o etichetă deja creată sugerată sub caseta de text.

Salvați-în-Google-adăuga-etichetă

Salvați-pe-Google-alege-etichetă

Un lucru care nu mi-a plăcut cu adevărat despre Salvare pe Google este că nu oferă niciun indiciu că pagina a fost salvată (din câte văd eu). Ori de câte ori am salvat o pagină web, am avut senzația cu adevărat îndoielnică și nemulțumitoare că pagina nu a fost salvată. Acest lucru m-a obligat să verific toate paginile salvate ori de câte ori am salvat o pagină nouă pentru a mă asigura că a fost salvată. În mod normal, instrumente similare fie schimbă culoarea butonului, fie dau un semn „Salvat” pentru a confirma că pagina a fost salvată.

Puteți parcurge același proces pentru a salva imagini din Google Images. Doar faceți clic pe orice imagine din Google Images și apoi faceți clic pe butonul Salvare pe Google. Google va oferi opțiunile pentru a da etichete și pentru a salva adresa URL a imaginii.

Accesarea tuturor paginilor web salvate

Acum, că știți cum să salvați o pagină web, să vedem cum puteți vizualiza toate paginile web și accesa cu ușurință cea de care aveți nevoie. Poti sa te duci la google.com/save sau faceți clic pe butonul „Vizualizare salvări” în timp ce salvați o pagină web pentru a vizualiza tot conținutul salvat.

Salvați în Google View View Salvează

În mod implicit, veți vedea toate paginile salvate din toate etichetele de pe pagina principală. Puteți face clic pe butonul „Etichete” din partea stângă pentru a vedea toate etichetele pe care le-ați creat. Dacă faceți clic pe o etichetă, se deschid toate articolele salvate sub aceasta.

Salvați pe etichetele Google

Salvați-pe-Google-Toate-etichetele

Salvați-în-paginile-web-Google

Când faceți clic pe o pagină web, aceasta va deschide mai multe detalii și opțiuni de editare sub aceasta. Pentru a accesa direct pagina web, va trebui să faceți clic pe linkul de la sfârșitul fiecărei pagini web. Opțiunile de editare vă permit să editați atât numele, cât și descrierea paginii web. În plus, puteți edita etichete pentru a adăuga sau elimina etichete sau pur și simplu ștergeți pagina web salvată.

Salvați în editorul de pagini web Google

Funcția de căutare este, de asemenea, foarte bună. În experimentele mele, am constatat că Google caută în titlul paginii web, numele autorului și tot conținutul paginii web este similar cu ceea ce poate face căutarea lui Pocket.

Concluzie

Salvarea pe Google este o extensie foarte simplă pentru salvarea paginilor web pentru vizualizarea ulterioară. Dacă doriți ceva cu adevărat simplu, fără clopote și fluiere, atunci încercați Salvați Google. Voi spune, de asemenea, că ar fi minunat dacă Salvare pe Google ne-ar permite să importăm marcajele noastre Chrome pentru a păstra totul într-un singur loc și sincronizat. Dar cred că va trebui să rămânem cu opțiunea de sincronizare a datelor Chrome pentru a sincroniza datele Chrome.

Faceți un comentariu mai jos și spuneți-ne ce părere aveți despre cea mai recentă extensie Google pentru a pune Pocket.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x