Verwenden Sie Steam Library Manager, um Steam-Spiele schnell auf ein anderes Laufwerk zu verschieben

Utilizați Steam Library Manager pentru a muta rapid jocurile Steam pe o altă unitate

⌛ Reading Time: 3 minutes

Steam Library Manager (SLM) permite utilizatorilor să mute jocurile între unități mult mai repede decât clientul Steam pe cont propriu. Deși este o aplicație terță parte care nu a fost realizată de Valve, SLM este fiabil și ușor de configurat. Aflați cum puteți utiliza Steam Library Manager pentru a muta rapid jocurile pe o altă partiție.

Se obține Steam Library Manager

Primul, faceți clic aici pentru a accesa pagina de descărcare Steam Library Manager.

Găsiți cea mai recentă versiune și descărcați „Steam.Library.Manager.zip” într-un dosar la alegere.

În acest folder, faceți clic dreapta pe fișierul dvs. .zip și extrageți-l cu „Extrageți totul …”

Steamlibman Pasul 3

Din folderul rezultat, deschideți „Steam Library Manager.exe” pentru a începe procesul de configurare.

Steamlibman Pasul 4 1

Configurare inițială

La configurarea inițială, SLM vă va rula prin Expertul de instalare.

Steamlibman Pasul 5

În ecranul următor, veți primi o opțiune pentru a activa Origin și UPlay Support. Dacă aveți acei clienți instalați pe computerul dvs., nu ezitați să faceți acest lucru. În caz contrar, ignorați acest lucru și mergeți la ultima pagină. Faceți clic pe „Închidere” și sunteți gata să intrați în gestionarea corectă a bibliotecii.

Folosind Steam Library Manager

Acum că vă aflați în Steam Library Manager, cele mai multe opțiuni sunt destul de auto-explicative. Interfața va afișa toate instalațiile dvs. Steam pe toate unitățile dvs. și vă va permite să trageți și să plasați jocuri între ele după bunul plac.

Steamlibman Luckysevens

Puteți evidenția, faceți clic și trageți câte jocuri doriți pentru a le pune în coadă în Task Manager. Pentru a începe efectiv transferul, totuși, va trebui să faceți clic pe „Task Manager” în aplicație și să selectați „Start”.

Exemplu Steamlibmanager Task Manager

Și iată – ți-ai transferat primul sau jocurile fără a face Steam inutilizabil în acest proces. Totuși, va trebui să reporniți Steam înainte de a juca oricare dintre jocurile transferate.

Dacă doriți să goliți rapid spațiul pe una dintre unitățile dvs., faceți clic pe meniul derulant „Sortare jocuri după” din dreapta sus și selectați „dimensiunea discului”.

Steamlibmanager Opțiuni de joc și sortare după

Acest lucru vă va arăta rapid ce jocuri ocupă prea mult spațiu pe o anumită unitate și vă va permite să ștergeți rapid, să comprimați, să clonați sau să le mutați pe o altă unitate.

De aici, toate celelalte funcții ale aplicației sunt fie evidente la nivel de față, fie puțin prea ridicate pentru scopul acestui articol. Dacă jucați jocuri de mult timp, veți fi interesat să aflați statisticile dvs. Steam, precum cât și cât ați petrecut jucând jocuri.

Legate de:

  • Cum se remediază problemele de sunet ale jocurilor Steam în Linux
  • Cum să găsiți și să modificați ID-ul dvs. Steam
  • Cum să vă accelerați descărcările Steam

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.