Utilizați tastatura secretă Emoji a Apple pe iPhone

Utilizați tastatura secretă Emoji a Apple pe iPhone
⏱️ 2 min read

Cei mai mulți dintre noi suntem obișnuiți să folosim pictogramele / emoticoanele emoji standard disponibile prin intermediul consorțiului Unicode pe diferite platforme. Cu toate acestea, aceleași emoticoane pot deveni destul de obositoare după puțin timp și veți dori ceva diferit și mai expresiv.

Pe iPhone, tastatura japoneză oferă o tastatură secretă „Kaomojis”. Kaomojis-urile sunt literalmente emoții ale feței făcute folosind litere, cifre și simboluri, mai ales în același mod în care se făcea înainte ca tastele emoji să fie inventate. Ceva ca acesta: (´? _? `) ‘

Acest lucru este în mare parte posibil, deoarece tastatura japoneză are mult mai multe caractere disponibile decât tastaturile englezești (sau multe alte). Și din moment ce iPhone-ul este foarte prietenos, instalarea și utilizarea tastaturii japoneze Kaomoji este foarte ușoară. Am analizat mai jos modul de instalare și utilizare a tastaturii.

1. Pe ecranul de pornire iPhone, navigați la „Setări -> General”.

2. Derulați în jos și selectați „Tastatură”.

Emoticoane-Tastatură

3. Selectați „Adăugați pe tastatură”.

Emoticoane-Adăugare-Nou

4. Acum tastatura japoneză se află în tastaturile sugerate pentru mine. Dar dacă nu este acolo pentru dvs., va trebui să derulați în jos și să o selectați. Toate tastaturile sunt sortate alfabetic după tastaturile inițiale englezești.

5. După ce ați terminat, selectați „Kana” și apăsați pe Efectuat în colțul din dreapta sus.

Emoticoane-Kana

Acum veți vedea opțiunea de tastatură japoneză (Kana) în lista dvs. de tastaturi.

Emoticons-Keyboard-Added

6. Pentru a utiliza tastatura japoneză Kamaoji în orice câmp de text, faceți clic pe glob în colțul din stânga jos. Dacă utilizați Swiftkey, țineți apăsată pictograma Emoji și selectați „Comutare la altă tastatură”.

Emoticons-Select-Keboard

7. Continuă să atingi globul până când ajungi la tastatura japoneză. Numărul de atingeri va depinde de câte tastaturi ați instalat pe iPhone și de nivelul lor de preferință (mai multe despre asta mai târziu).

8. Odată ce ați ajuns la tastatura japoneză, faceți clic pe „pictograma Smiley” din colțul din stânga jos, evidențiat mai jos:

Emoticon-Emoticon

9. Dacă totul merge bine, veți vedea o linie de Kaomojis în partea de sus a tastaturii. Selectați săgeata din partea dreaptă a ecranului pentru a deschide oferta completă a Kaomojis.

Emoticoni-Săgeată

Emoticons-List

Și pentru a reveni la tastatura engleză obișnuită, trebuie doar să atingeți butonul globului până când apare înapoi.

Deci, iată-l – hassle: gratuit. Bucurați-vă de toate acele kaomoji. Cu siguranță este ceva diferit.

Preferatul meu personal: (???)

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x