Utilizați un videoclip ca imagine de profil Facebook în locul unei fotografii

Utilizați un videoclip ca imagine de profil Facebook în locul unei fotografii
⏱️ 3 min read

Dacă selfie-ul tău nebun care este setat ca poza de profil Facebook nu este suficient, atunci s-ar putea să vrei să-l iei cu un videoclip. Facebook vă permite acum să setați un scurt videoclip ca imagine de profil. Tot ce aveți nevoie este un dispozitiv Android sau iOS și puteți încărca un videoclip de profil, maximum șapte secunde, chiar din aplicația oficială Facebook. Vă vom arăta cum în acest tutorial.

Notă: folosim un telefon Android pentru această demonstrație. Aceleași instrucțiuni ar trebui să se aplice aplicației Facebook pentru iOS.

Setați un videoclip ca imagine de profil Facebook

În prezent, nu puteți seta un videoclip ca imagine de profil folosind Facebook pe web. Se poate face numai pe Android sau iOS dispozitiv inteligent cu aplicația Facebook instalată. Lansați aplicația Facebook pe dispozitivul dvs. și deschideți profilul. În partea de sus, vă veți vedea fotografia cu o cameră mică și o pictogramă a camerei video comutând continuu în partea de jos. Atingeți fotografia de profil și vi se vor oferi două opțiuni pentru a încărca un videoclip: „Faceți un videoclip nou de profil” și „Încărcați un videoclip sau o fotografie”.

Dacă doriți să creați un nou videoclip de profil cu camera dispozitivului dvs., atingeți „Faceți un nou videoclip de profil”. Dacă aveți deja un videoclip de profil cu o durată mai mică de șapte secunde, puteți apăsa pe „Încărcați videoclip sau fotografie”.

Dacă atingeți „Faceți un videoclip nou de profil”, camera frontală a dispozitivului dvs. se va deschide cu un buton roșu mare în partea de jos. De asemenea, puteți comuta la camera din spate cu butonul de comutare din colțul din dreapta sus. Pentru a începe înregistrarea videoclipului, atingeți butonul roșu mare, iar videoclipul va începe să înregistreze cu o durată limitată de șapte secunde.

Set-Video-As-Facebook-Profile-Picture-Record

Odată înregistrat videoclipul, veți fi condus la următorul ecran, unde îl puteți previzualiza și activa sau dezactiva sunetul. Atingeți „Următorul” și selectați miniatura pe următorul ecran. Imaginea de profil video se redă numai atunci când cineva vă accesează profilul Facebook; nu va fi redat în fluxul de știri al altor utilizatori sau în alte zone pentru a reduce la minim distragerea atenției. Prin urmare, trebuie să alegeți o miniatură din videoclip care va fi utilizată ca imagine de profil și afișată peste tot. După selectarea unei miniaturi, atingeți „Utilizați”, iar videoclipul va fi încărcat și aplicat ca videoclip de profil Facebook. Videoclipul se va bucla în timp ce va da o senzație de GIF.

Set-Video-As-Facebook-Profile-Picture-Configure

Dacă aveți deja un videoclip pe care doriți să îl utilizați ca videoclip de profil, apoi apăsați pe „Încărcați videoclip sau fotografie”. Toate videoclipurile și fotografiile tale se vor deschide; trebuie doar să selectați videoclipul corespunzător și să urmați aceleași instrucțiuni ca mai sus pentru a previzualiza și selecta o miniatură.

Set-Video-As-Facebook-Profile-Picture-Upload-video

Asta e. Acum puteți seta orice videoclip ca imagine de profil Facebook.

E timpul să vă exersați cu ochiul

Acum, că vă puteți exprima în continuare cu videoclipuri, cum intenționați să utilizați această caracteristică? Puteți saluta, întâmpina un vizitator de profil, faceți cu ochiul sau chiar faceți o cascadorie de marketing; posibilitățile sunt nelimitate. Împărtășiți-vă ideile creative în comentariile de mai jos.

Credit de imagine: vigneshkumar prin Wikimedia Commons

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x