Utilizatorii macOS Monterey care se confruntă cu o actualizare care consumă bateria

Macos Update Drains Battery Featured
⏱️ 4 min read

Platformele de rețele sociale și forumurile tehnologice sunt în agitație în ceea ce privește o actualizare macOS Monterey care consumă bateria. După o actualizare recentă a sistemului de operare, utilizatorii se trezesc la MacBook-uri care au murit în timpul nopții și cer răspunsuri. Se pare că problema provine de la trezirea laptopurilor Bluetooth în mod repetat pe tot parcursul nopții.

Utilizatorii macOS Monterey cer răspunsuri

Dacă aveți un MacBook, este posibil să fiți unul dintre mulți utilizatori frustrați care au de-a face cu Problemă de actualizare 12.2 care consumă bateria în timp ce dispozitivul este în modul de repaus.

Utilizatorul Twitter fishjourner a scris: „Uhau macOS 12.2 21D49 (versiunea actuală) se comportă ca Windows! Bateria a trecut de la plin la 0% în modul de repaus peste noapte. Vreo remediere, @Apple Support?” Au fost atașate capturi de ecran grafice ale nivelului bateriei și ale utilizării ecranului, care au arătat că bateria se scufundă atunci când ecranul nu era folosit.

Actualizarea Macos consumă bateria utilizatorului

Au existat o mulțime de alți utilizatori care s-au plâns de aceeași problemă care consumă bateria pe MacBook-uri. João Pavão a scris pe Twitter: „Tweeps @Apple: macOS 12.2 întrerupe ceva legat de bluetooth + sleepwake. Privind la „mset -g log”, se pare că și-a petrecut toată noaptea trezindu-se la fiecare câteva secunde pentru bluetooth și a consumat toată bateria [FB9862509]”

Același utilizator a mai postat pe Twitter: „Deci, Mac-ul tuturor se trezește așa astăzi? WTF s-a întâmplat în timpul nopții cu această actualizare?” La perechea de tweet-uri sunt atașate un grafic al nivelului bateriei similar cu cel al celuilalt utilizator și o captură de ecran a pictogramei macOS care arată o baterie descărcată.

Un utilizator de forum a scris: „Mi s-a întâmplat cu MBP de 16 inchi la sfârșitul anului 2019, am instalat actualizarea în timp ce era conectat la curent, am repornit MBP, nicio aplicație nu a rămas nimic și am închis capacul. Am deconectat MBP-ul, bateria era 100% și m-am culcat.

„Când m-am trezit și am deschis capacul MBP, nu se trezea din somn. Nu știam ce este în neregulă în acest moment, așa că am reconectat MBP-ul la alimentare și am încercat să-l trezesc. Soneria a sunat, s-a trezit și a arătat 1% baterie. A trecut de la 100% la 1% peste noapte, cu capacul închis și nimic nu funcționează.”

Nicio soluție Apple

În timp ce unii utilizatori susțin că această problemă s-a întâmplat cu versiunile anterioare de macOS, se pare că cei mai mulți dau vina pe 12.2, unii susținând că există și în versiunea beta 12.3. Cele mai multe plângeri vin de la cei care au un MacBook M1, deși se pare că cei cu procesoare Intel în interiorul laptopurilor lor Mac se confruntă și cu probleme.

Actualizarea Macos consumă bateria

Până acum, Apple nu spune prea multe despre această eroare de actualizare, în afară de echipa de asistență care furnizează documente de asistență care includ sfaturi despre optimizarea bateriei. Cred că putem fi cu toții de acord că nu este foarte util în acest moment.

În absența unor remedieri de la Apple, se crede că Bluetooth trezește dispozitivele atunci când sunt în modul de repaus. Unii utilizatori de tehnologie au stabilit după examinarea terminalului că dispozitivele Bluetooth provoacă „DarkWake de la Deep Idle”.

Unii utilizatori care se confruntă cu consumarea bateriei macOS 12.2 au raportat că dezactivarea Bluetooth sau deconectarea accesoriilor Bluetooth i-a ajutat să păstreze durata de viață a bateriei. Alții au ales calea prost recomandată de a-l lăsa în priză toată noaptea.

Rețineți că aceasta nu este prima problemă a macOS Monterey. Citiți mai departe pentru a afla cum a făcut scurtcircuitarea Mac-urilor după lansare.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x