De ani de zile oamenii au cerut Routech să creeze un chat Discord. Ei bine, astăzi, sunt încântat să vă anunț că am făcut-o. Acum avem un server oficial de cameră de chat Discord.

Înainte de a vă înscrie, vă rog să vă acordați 2 minute pentru a explica obiectivele noastre cu această nouă cameră de chat, regulile și ce vă puteți aștepta acolo.

Am organizat un sondaj pe Twitter și, din cele 1.218 persoane care au răspuns, 71% au spus că vor participa la Discordia noastră și vor discuta acolo.

În acest moment, milioane de dezvoltatori din întreaga lume rămân acasă pentru a ajuta la încetinirea răspândirii pandemiei. Și acum putem să stăm împreună în chat și să ne ținem companie.

După cum știți, Routech are deja un forum. Milioane de oameni îl folosesc în fiecare lună.

Dacă puneți o întrebare de programare acolo – sau solicitați feedback cu privire la unul dintre proiectele dvs. – puteți obține de obicei un răspuns în aproximativ o oră.

Forumul va continua să fie cel mai bun loc pentru a vorbi productiv despre programare.

Dar am vrut, de asemenea, să creăm un loc în care oamenii din comunitate să poată petrece timpul și să discute mai relaxat.

În trecut, am folosit HipChat și Slack. Și încă folosim Gitter.im ca instrument de chat pentru a coordona contribuțiile open source la baza noastră de coduri.

Totuși, discordia este la nivelul următor. În ultimii ani, Discord s-a dovedit a fi un instrument rapid, flexibil și robust de chat.

Prietenii noștri de la Reactiflux au mai mult de 80.000 de persoane pe serverul lor, așa că știm că Discord se poate adapta pentru a se potrivi unei comunități mari, cum ar fi Routech.

Începem cu doar câteva camere de chat.

În timp, puteți împărtăși idei pentru camere noi și le putem lansa treptat. Astfel putem obține o masă critică de discuții în câteva camere cheie, fără a ne extinde prea repede și a crea „orașe fantomă” în cadrul serverului.

Iată cele 3 lucruri principale pe care ar trebui să le știți înainte de a vă alătura discordului oficial Routech:

  1. Toată lumea trebuie să urmeze același cod de conduită strict aplicat pe care îl folosim pe forum.
  2. Cel mai bun loc pentru a cere ajutor pentru programare va fi în continuare forumul Routech. Forumurile sunt mai bine structurate pentru a obține ajutor pentru programare, deoarece sunt subțiri și sunt mai ușor de căutat. (Fapt amuzant: pentru fiecare persoană care pune o întrebare pe forum, alte 100 de persoane au aceeași întrebare și sunt capabile să descopere firul prin Google, deci nu trebuie să pună din nou întrebarea.)
  3. Comunitatea dezvoltatorilor este globală. Oamenii din fiecare țară de pe Pământ folosesc Routech. (Da – chiar și Coreea de Nord.) Vă rugăm să păstrați discuția în engleză pentru moment, chiar dacă aceasta nu este limba dvs. maternă. Puteți partaja idei pentru îmbunătățiri și integrări în canalul # meta-discord.

OK – dacă citiți toate acestea, sunteți autorizat oficial să vă alăturați camerei de chat Discord Routech.

Poti alătură-te aici.

Asigurați-vă că vă prezentați în canalul nostru #Introduceri. Spuneți-ne orice despre dvs. vă simțiți confortabil să partajați:

  • in ce oras te afli
  • la ce proiecte lucrezi
  • și ce intenționați să faceți odată ce ne-am vaccinat cu toții pentru această boală teribilă și suntem cu toții capabili să ieșim din nou afară.

Aștept cu nerăbdare să discut cu toți.

Sper că dumneavoastră și familiile dvs. rămâneți în siguranță în timpul pandemiei.

Și, ca întotdeauna, codificare fericită.