Notă: Livrăm punți în ediție limitată a acestor cărți de joc pentru programatori (pe un suport de carton din PVC rezistent la apă!) Pentru suporterii extraordinari ai Routech.org. Citiți mai departe pentru detalii despre cum să revendicați un pachet propriu.

Sunt mândru să anunț ultimul proiect al comunității Routech.org – Programmer Playing Cards!

Acesta este un pachet complet de 54 de cărți de joc – fiecare carte cu un programator important din istoria tehnologiei.

Puteți folosi cărțile de joc Programmer pentru a juca toate jocurile clasice pe care oamenii le joacă cu cărți – Poker, Blackjack, Solitaire și chiar acele jocuri de băut seara târziu (cu fotografii de sos Tabasco, desigur).

În timp ce jucați, vă puteți minuna de realizările acestor programatori care au fost pionierii tehnicilor și tehnologiilor de care depind astăzi programatorii moderni.

Fiecare carte conține fotografia programatorului, o listă a realizărilor lor majore și o citată distractivă de la ei.

1611241086 388 Va prezentam cartile de joc ale programatorului

Cardurile sunt ordonate după data nașterii programatorului, programatorii anteriori ocupând Așii și Regii fiecărui costum, iar programatorii mai noi completează 3 și 2.

Toți marii sunt aici – de la primul programator al istoriei, Ada Lovelace, până la programatori mai contemporani, cum ar fi inventatorul blockchain-ului Satoshi Nakamoto.

1611241086 387 Va prezentam cartile de joc ale programatorului

Au existat atât de mulți mari programatori de-a lungul istoriei, încât a fost greu să decidem doar 54 dintre ei. Dar editor Routech Abigail Rennemeyer și am alcătuit o listă de candidați.

Am ales fotografii licențiate creative-commons bune ale fiecărui programator, am decis ce realizări dorim să evidențiem, apoi am săpat prin interviuri pentru a găsi cele mai alese citate.

Apoi contributor Routech Phoenix Abhishek a așezat aceste cărți într-un design curat, minimalist și cu un font monospace clar.

1611241086 364 Va prezentam cartile de joc ale programatorului

Când utilizați cărți de joc cu programator, dvs. și prietenii dvs. veți avea o mulțime de expunere la aceste lucruri extraordinare ale programatorului. Doar văzându-le numele și fețele de mai multe ori pe măsură ce jucați, veți cunoaște și aprecia multe dintre cele mai importante momente ale istoriei programării.

Acestea nu sunt cărțile de joc ale hârtiei bunicului tău.

1611241086 571 Va prezentam cartile de joc ale programatorului

Acestea nu sunt orice cărți de joc – le imprimăm pe 100% carbonat de polivinil, un polimer flexibil mai cunoscut sub numele de PVC.

Mulți dintre jucătorii de cărți profesioniști preferă să se joace cu cărți din PVC și o mulțime de magicieni le preferă.

De ce? Deoarece PVC-ul este mult mai greu – pachetul de 54 de cărți cântărește 166 de grame (6 uncii).

Cardurile din PVC sunt, de asemenea, mult mai durabile. Le puteți îndoi în jumătate sau le puteți spăla în chiuvetă dacă aveți sos de grătar pe ele.

Am încercat chiar (fără succes) să ard una folosind o brichetă.

Iată un videoclip cu mine care demonstrează calitatea construcției și durabilitatea acestor carduri.

În mod normal, cărțile de joc din PVC de ultimă generație costă aproape 20 de dolari pe punte. Dar dacă luați pașii de mai jos, vă vom livra gratuit o punte de ediție limitată de cărți de joc pentru programatori din PVC la ușa dvs.

Iată cum puteți obține propriul pachet în ediție limitată de cărți de joc pentru programatori expediat direct la ușa dvs.

1611241087 859 Va prezentam cartile de joc ale programatorului

Vă vom livra gratuit oriunde vă aflați în lume, după ce le-am terminat de fabricat.

Doar parcurgeți următorii doi pași.

Pasul 1: Deveniți un susținător al Routech.org

Susținătorii sunt oamenii prietenoși care donează 5 USD / lună pentru Routech.org. Fac toate acestea posibile!

Routech.org este o organizație non-profit 501 (c) (3), deci donațiile dvs. sunt deductibile în multe țări, inclusiv în Statele Unite.

Dacă sunteți deja unul dintre cei 4.000 de oameni care acceptă Routech, felicitări – treceți la pasul 2!

Altfel, vă rog deveniți un susținător aici.

Puteți opri donațiile în orice moment, dar pentru a fi eligibil pentru pachetul de cărți de joc pentru programatori, trebuie să rămâneți susținător din decembrie 2018 până cel puțin până la sfârșitul lunii aprilie 2019, când le trimitem prin poștă. (Aceasta este pentru a ne asigura că putem recupera cel puțin costurile de fabricație și de livrare a acestor carduri către dvs.)

Pasul 2: Completați acest formular

După ce ați parcurs pasul # 1 și sunteți un susținător al Routech.org, vă rugăm să luați un moment până la completează acest formular deci știm cum să vă contactăm și unde să vă trimitem prin e-mail pachetul de cărți de joc cu programare în ediție limitată.

Acest lucru ne va ajuta, de asemenea, să ne dăm seama câte punți trebuie să producem, astfel încât să putem bugeta corespunzător.

Jocuri clasice cu programatori clasici

Așteptăm cu nerăbdare să amestecăm câteva cărți de joc ale programatorilor la viitoarele evenimente Routech și să jucăm câteva mâini de poker.

Până atunci, sărbători fericite și codare fericită!