de Michael D. Johnson

Vă prezentăm Open Source for Good Directory: ajutați organizațiile nonprofit cu cod

Va prezentam Open Source for Good Directory ajutati organizatiile nonprofit

Acum câteva luni, am întrebat 20.000 de oameni de ce învață să codeze. Mai mult de jumătate dintre ei au spus că un motiv este acela de a ajuta organizațiile nonprofit.

Are sens. Scrierea codului folosit de organizațiile nonprofit este un mod cheie prin care membrii comunității Routech dobândesc experiență practică în munca reală.

Am început să gestionez proiecte open source în decembrie 2014 și am îmbunătățit procesul de atunci. Inițial am construit și livrat 24 de proiecte la „vechiul mod” – personalizate și livrate către un singur organism nonprofit la un moment dat. Cele mai multe dintre aceste proiecte au constat din site-uri web de bază și lucrări CMS personalizate bazate pe JavaScript.

Aceste proiecte au făcut mult bine pentru o mulțime de organizații nonprofit și au ajutat zeci de rulote să obțină primele locuri de muncă pentru dezvoltatori. De asemenea, mi-am dat seama destul de devreme că eram destinat să cunosc o grămadă de coderi talentați.

Dar mai existau modalități de a face mai mult bine.

Odată cu crearea Open Source for Good în septembrie anul trecut, am folosit experiența noastră anterioară în derularea acestor proiecte pentru a o lua la un pas.

După doar zece luni, Open Source for Good conține deja 7 noi instrumente open source robuste de care orice număr nonprofit poate fi implementat și de care poate beneficia. (Pentru comparație, Atlassian – o companie de software cotată la bursă – oferă 12 produse în total.)

Majoritatea acestor instrumente sunt deja implementate și sunt folosite pentru a ajuta oamenii uimitori să facă lucruri uimitoare. Încă două sunt aproape finalizate.

Functioneaza. Facem mai bine. Și de fiecare dată când ne-am confruntat cu un obstacol în acest program, l-am împins și rezolvat.

„Succesul nu este final, eșecul nu este fatal: contează curajul de a continua”. – Winston Churchill

Mai sunt multe de făcut.

Problemă: Nu sunt suficiente ore în zi pentru a putea gestiona fiecare proiect nonprofit.

Soluţie: Recrutează manageri de proiect voluntari care să ne ajute, ajutându-i în același timp să acumuleze experiență pentru a se califica la examenul PMI-ACP.

Problemă: Construiți ceva pe care o organizație ajunge să nu-l folosească din cauza birocrației interne.

Soluţie: Construiți instrumente care pot beneficia de mai multe organizații și acoperiți acest risc. Articolele de portofoliu utilizate de oameni și organizații reale sunt în mod inerent mai valoroase la căutarea unui loc de muncă decât proiectele care nu sunt utilizate deloc. Acest interes propriu este motivul principal pentru care avem atât de mulți voluntari care dau lovituri.

Problemă: Mai mulți rulote care doresc să se ofere voluntari decât noi, au avut idei noi de proiecte bune de la început.

Soluţie: Începeți camperii să contribuie la proiectele open source existente. Acesta este cel mai bun mod de a-și exersa abilitatea critică a dezvoltatorului de a lucra cu codul vechi.

Pentru fiecare problemă, am urmărit să găsesc o soluție în care toată lumea câștigă.

Problema de astăzi: Strângerea comunității noastre în creștere poate fi parțial atribuită codificării unei cauze împreună. Cu toate acestea, doar un mic subgrup al comunității a avut de fapt șansa de a face bine cu noi.

Pana acum.

Va prezentam Open Source for Good Directory ajutati organizatiile nonprofit

Soluţie: Astăzi sunt încântat să vă împărtășesc lansarea noului nostru Open Source for Good Directory.

Acum, dacă vizitați directorul în timp ce sunteți conectat la Routech, veți vedea o listă de proiecte în director la care puteți contribui imediat – cu sau fără toate certificatele dvs.

Dacă puteți trimite o cerere de tragere semnificativă fără ca cineva să vă țină de mână, sunteți gata să contribuiți la aceste proiecte. Puteți folosi această experiență pentru a vă ajuta pe drumul către un job de dezvoltator. Puteți codifica o cauză ca parte a procesului dvs. de învățare.

Autovehiculele servesc ca întreținători de proiecte și sunt aici pentru a vă ajuta. Lucrul alături de tine va face parte și din procesul lor de învățare.

1611195367 112 Va prezentam Open Source for Good Directory ajutati organizatiile nonprofit

Fii cu ochii pe fila problemelor din repozitele oricăruia dintre aceste proiecte și ajută-ne să le abordăm. Luați în considerare forțarea proiectului și rularea acestuia local pentru a vedea dacă puteți găsi erori de raportat sau îmbunătățiri de sugerat prin crearea unei probleme.

Vom continua să construim noi proiecte cu echipe mici, reunite, din cei mai prolifici colaboratori care și-au câștigat certificatele. După ce aceste instrumente au ajuns la o versiune stabilă, le voi lista în director. Acest lucru îi va deschide către contribuțiile comunității care vor îmbunătăți instrumentele.

Dacă încă nu vă simțiți gata să contribuiți, este absolut OK. Vor exista întotdeauna mai multe erori de remediat și mai multe cereri de caracteristici.

Continuați să lucrați prin provocări, construiți-vă proiectele de practică și câștigați certificatele. Este o modalitate dovedită de a învăța cum să codați niște lucruri uimitoare și vă veți alătura celorlalte mii de camperi care au făcut acest lucru înainte și și-au asigurat primul loc de muncă pentru dezvoltatori.

Vom fi în continuare aici când veți fi gata să contribuiți.

Așa cum am spus de nenumărate ori: Toți organizațiile nonprofit ar trebui să beneficieze de codul nostru pro bono și toți cei care rulează ar trebui să contribuie la proiectele open source

Acum este mai ușor ca niciodată să o faci.

directorul în sine este open source, și este uimitor prin caracteristicile sale automatizate și ușurința de utilizare. Mulțumiri speciale lui Juan David Acosta pentru ajutorul său pentru a duce acest proiect la linia de sosire. Simțiți-vă liber să aruncați o privire și să vedeți dacă există vreo modalitate prin care ne puteți ajuta și să o îmbunătățim.

Aveți nevoie de motivație pentru a începe? Iată câteva rezultate uimitoare din voluntariatul nostru din ultimele 10 luni:

  • În ceea ce a fost de departe unul dintre cele mai mândre momente ale mele la conducerea acestui program, o organizație nonprofit orientată spre educație care plătea 10.000 USD / an pentru software-ul întreprinderii și-a anulat contractul și și-a concentrat operațiunile în jurul noii noastre surse deschise instrument de date pentru elevi. Nu am avut întotdeauna un timp ușor de cuantificat cât de mult economisim nonprofit în costurile software-ului. Ei bine, te duci – și asta este doar o organizație nonprofit.
  • Am o jumătate de minte să încep o bancă de alimente pe partea laterală, aici, în DC, doar pentru a-i putea gestiona inventarul și livrările folosind Cămară definitivă. Mai întâi am construit-o pentru a ajuta la administrarea unei bănci de alimente în Toronto, iar acum am transformat-o într-un instrument general open source. Dacă banca dvs. locală de alimente dorește să economisească bani și să funcționeze mai eficient, ar trebui să le menționați.
  • Ați primit e-mailuri de la Quincy Larson în ultimele 7 luni? El trimite aceste e-mailuri ieftin prin AWS (1 dolar pentru 10.000 de e-mailuri) folosind camper-built Mail for Good instrument. Dacă aveți o listă de corespondență proprie, puteți începe să o folosiți astăzi pentru a economisi o mulțime de bani. Sigur am făcut-o.
  • Dezvoltăm un instrument open source numit Liga pentru bine pentru a gestiona gratuit ligile sportive pentru tineret și caritate. Se preconizează că va ajunge software-ul de gestionare a ligii sportive Capitalizare de piață de 5,9 miliarde de dolari până în 2022. (Mai amintește cineva că a vândut bomboane pentru a-și permite tricouri și echipamente în copilărie? Imaginați-vă că încercați să vindeți 5,9 miliarde de dolari din acestea.)
  • Child First Authority a ajuns în primul an școlar folosind sursa noastră deschisă aplicație de urmărire și sensibilizare a absenteismului. Acest lucru a înlocuit mai multe foi de calcul Excel greoaie.
  • Un utilizator final al Conferință definitivă s-a oferit voluntar pentru a intra și a îmbunătăți instrumentul de gestionare a conferinței cu noi. În curând și mai multe organizații non-profit vor putea folosi acest instrument pentru a-și planifica și organiza conferințele.
  • Am încetat să ne luptăm pentru a programa apeluri pe mai multe fusuri orare odată cu lansarea Întâlnire definitivă. Am avut peste o mie de oameni să creeze conturi în câteva zile după ce am anunțat lansarea acestuia. Iar administratorul proiectului, Jean Philip de Rogatis, tocmai a adăugat asistența Google Calendar săptămâna trecută.
  • Camperii continuă să obțină locuri de muncă la mijlocul proiectului. Este o problemă plăcută și nu cred că este o problemă care are nevoie de o soluție.

Codificare fericită!

Michael D. Johnson, tip nonprofit la Routech.

Urmărește-mă Mediu, Stare de nervozitate sau Facebook pentru a citi mai multe despre codificarea pentru o cauză. Dacă ți-a plăcut acest lucru, dă clic pe? mai jos, astfel încât alte persoane să vadă acest lucru aici pe Medium.