de José Luis Antúnez

WebSlides: un nou mod open source de a crea prezentări frumoase care rulează în browserul dvs.

Va prezentam WebSlides

Toată lumea iubește poveștile. Oamenii partajează conținut care îi face să se simtă inspirați. Avem nevoie de povești pentru a ști că nu suntem singuri.

Pachetele de diapozitive sunt o modalitate excelentă de a spune aceste povești. Și există deja o mulțime de instrumente excelente pentru acest lucru, cum ar fi Powerpoint și Keynote.

Dar nimănui nu îi plac prezentările HTML. Literal, nimeni. Revine „Îmi plac prezentările HTML” zero rezultate în căutarea Google. ?

Sunt un designer și dezvoltator care lucrează toată ziua pe platforma gigantică care este webul. Întotdeauna mi s-a părut ciudat și de modă veche să încarc un program separat pe computerul meu și să folosesc Powerpoint și Keynote – cu formatele lor proprietare ciudate – apoi trebuie să-l trimit prin e-mail cuiva.

Așa că am construit WebSlides.

WebSlides sunt toate despre povestind o poveste, apoi împărtășind-o într-un mod frumos: hipertext, markup curat și CSS minunat ca elemente narative.

Va prezentam WebSlides

Proiectarea în WebSlides poate fi la fel de rapidă ca și în Powerpoint. Vă puteți descurca cu o înțelegere de bază a HTML și CSS. Alegeți doar un demo și personalizați-l în câteva minute.

Designerii, dezvoltatorii, specialiștii în marketing și jurnaliștii au acum un instrument de prezentare nativ pe web cu:

 • Comenzi rapide de la tastatură de navigare rapidă (și orizontală și verticală).
 • Link-uri permanente care vă duc direct la un anumit diapozitiv.
 • Un contor de diapozitive.
 • +40 de componente inclusiv coperte, carduri, cotații și formulare
 • O mare varietate de fundaluri: culori, degradeuri, imagini și videoclipuri.
 • Blocuri flexibile cu umplere automată și înălțime egală.
 • Peste 500 de pictograme SVG datorită Font Awesome
1611167646 208 Va prezentam WebSlides
Demonstrații: Debarcări · Portofolii · Keynote.

Cod Poezie

Iată câteva Cod sursă HTML care vă arată cum se face. Acest cod este curat, scalabil și bine documentat. Folosește markup intuitiv cu convenții populare de denumire. Nu este nevoie să folosiți în exces clasele sau cuiburile.

Fiecare părinte <sectipe> in the #webelementul slide este un slide individual:

<article id="webslides"&gt; <!-- Slide 1 --> <section>  <h1>Design for trust</h1> &lt;/section> <!-- Slide 2 --> <section class="bg-primary aligncenter">  <div class="wrap">   <;h2>.wrap = container 1200px</h2>  </div> </section></article>

Proiectarea cu scop

WebSlides este gratuit și sursa deschisa. L-am construit pentru că avem nevoie de o platformă pentru povestiri frumoase. Să vedem ce se întâmplă:

Va prezentam WebSlides
Demo: De ce WebSlides? – Karma pozitivă.

Salut trageți cereri către WebSlides astfel încât să putem continua să îmbunătățim și să extindem acest instrument.

Vă rugăm să distribuiți această postare oricui credeți că ar putea fi interesat să utilizeze acest instrument. Aștept cu nerăbdare să vă citesc comentariile. Nu ezitați să mă trimiteți un e-mail dacă aveți întrebări.

Mulțumiri speciale lui Luis Sacristán și Jenn Schiffer (SimpleSlides a fost o revelație). ? Daputeți urmări, de asemenea, actualizări pe Twitter, Dpanglică, și Github.