Vă remediați propriile electronice sau le trimiteți?

Vă remediați propriile electronice sau le trimiteți?
⏱️ 3 min read

Nimănui nu-i place să aibă o mașină care nu funcționează, fie că este vorba de un computer desktop, un telefon mobil, o tabletă sau un sistem de jocuri. Poate fi întotdeauna o problemă să decidem cum să le rezolvăm, dar ce fac scriitorii noștri experți de aici de la Routech.ro? Le-am întrebat: „Vă remediați propriile electronice sau le trimiteți?”

Opinia noastră

Remediați-le

Mai mulți dintre scriitorii noștri încearcă să-și repare propriile mașini. Christopher și Vamsi Încearcă întotdeauna să le rezolvi. În cazul în care depășea ceea ce puteau face, probabil că ar opta să îl înlocuiască, mai degrabă decât să încerce să o remedieze. Derrik este în aceeași barcă, explicând „și-a reparat propria electronică pentru cea mai mare parte a vieții sale, fie că este vorba de computere, console de jocuri, electrocasnice, telefoane sau tablete. El lipeste, reconectează și clipește, orice ar fi nevoie„. Dacă are nevoie de mai mult ajutor, se îndreaptă spre ifixit.com, și la fel ca ceilalți, cumpără noi dacă pare reparații.

Pentru Miguel, nu are prea multe de ales, așa cum este în România și „asta face ca fixarea propriilor electronice să devină puțin obligatorie.”Acest lucru se datorează faptului că, chiar dacă ar trimite un dispozitiv care este încă în garanție, ar trebui să aștepte câteva săptămâni pentru soluționare. Damien încearcă să-și trimită dispozitivele în garanție și pentru reparații, altfel va încerca să repare singur. Dacă nu poate și dacă reparația este costisitoare, va primi una nouă.

Totul depinde

Mahesh și Himanshu de acord. Dacă produsul defect are o problemă hardware, îl va trimite spre reparație, dar dacă este o problemă legată de software, o vor rezolva singuri. Mahesh observă că este rar că nu poate rezolva singur o problemă de software și, în acest caz, Himanshu contactează experții de pe forumuri.

Phil începe cu YouTube și, dacă nu găsește un tutorial acolo, ceea ce este rar, atunci își evaluează abilitatea de a o face singur. Dacă simte că o va înrăutăți, se gândește să o înlocuiască. El remarcă faptul că a fost chiar știut să facă jocuri și să le îmbunătățească, cum ar fi vechiul său iPod Mini.

Trimite-l

Trevor nu pierde timpul și doar trimite cea mai mare parte a acestuia. Chiar dacă are o slujbă de zi „care cuprinde instalarea și repararea electronice de 12 volți,”Majoritatea articolelor care se sparg sunt mai ușor de remediat dacă sunt trimise. Cu toate acestea, el va încerca să facă sarcini mai mici, cum ar fi schimbarea ecranului unui telefon, înlocuirea unei baterii sau schimbarea unui hard disk. Judy le trimite direct pentru a fi reparate și ele, deoarece atunci este un lucru mai puțin pe care trebuie să-l facă singură și, de obicei, se face mai repede.

genius-bar

Jeffry privea procesul ca pe o aventură și obișnuia să încerce să repare totul de unul singur, dar îl costă scump. Încă are regrete persistente, dar a învățat multe din asta. Acum îi lasă pe experți să facă ceea ce fac cel mai bine. Și eu fac la fel. Am încercat să adaug propria mea memorie la un iMac o dată, în câteva zile de la cumpărare, am sfârșit prin a rupe tava CD-ului și am încheiat garanția încercând-o eu. Mi-am învățat și lecția, iar acum și eu îi las pe experți să facă ceea ce fac cel mai bine.

Opinia ta

Ați auzit de la experții noștri despre ceea ce fac cu propriile mașini, dacă simt că pot rezolva singuri sau dacă depind de reparații pentru a rezolva problema. Vă remediați propriile electronice sau le trimiteți? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Credit de imagine: Reparație D40

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x