Valve Now interzice jocurile Steam folosind Blockchain, NFT sau Crypto

Valve Now interzice jocurile Steam folosind Blockchain, NFT sau Crypto

⌛ Reading Time: 2 minutes

Jocurile pe PC pot fi un ecosistem deschis, dar Valve stabilește regulile pe Steam. Acum, se pare că Valve interzice jocurile cu blockchain, NFT și tehnologia criptomonedelor de pe magazinul său digital.

Ce este un „blockchain”?

LEGATE DECe este un „Blockchain”?

Începând cu 15 octombrie 2021, Valve listează „Aplicațiile construite pe tehnologia blockchain care emit sau permit schimbul de criptomonede sau NFT” ca elemente pe care „nu ar trebui să le publicați pe Steam” pe un oficial pagina de asistență pentru dezvoltatorii de jocuri.

Am verificat Archive.org pentru aceeași pagină de asistență din 6 octombrie 2021, iar regula privind blockchain-ul, NFT și criptomoneda nu există. Este o modificare recentă a documentației pentru dezvoltatori de la Valve.

Ce sunt NFT-urile?  Faceți cunoștință cu obiectele digitale de colecție Crypto

LEGATE DECe sunt NFT-urile? Faceți cunoștință cu colecțiile digitale Crypto

Această schimbare de politică a ieșit la lumină atunci când SpacePirate Games, dezvoltatorul Epoca ruginii (un joc care oferă NFT-uri), a postat pe Twitter că Valve ar elimina jocurile blockchain existente de pe platforma Steam:

Deși se pare că dezvoltatorul a comunicat cu Valve cu privire la jocurile bazate pe NFT pe Steam, se pare că Valve și-a luat decizia. „Deși sunt dezamăgit pentru Epoca ruginii fiind eliminat, ideea este mai degrabă faptul că jocurile Blockchain ca [a] întregul va fi eliminat. Aceasta este [a] eșec pentru toți”, a spus compania într-o continuare tweet.

Ce este criptomoneda?

LEGATE DECe este criptomoneda?

Am contactat Valve pentru comentarii cu privire la această modificare a politicii, dar nu am mai auzit din momentul publicării. Vom actualiza această piesă dacă Valve răspunde.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.