Venind pe Chromebook: puteți fi capabil să vă răspundeți la telefon

Venind pe Chromebook: puteți fi capabil să vă răspundeți la telefon
⏱️ 3 min read

Din punct de vedere istoric, una dintre caracteristicile mai atractive ale Chromebookurilor a fost prețul mai mic. Dar poate deveni mai competitiv prin adăugarea de noi funcții. Un site pentru dezvoltatori Chrome arată că dispozitivele Chromebook pot prelua capacitatea de a răspunde la telefon.

Răspunsul și efectuarea apelurilor pot fi o nouă funcție Chromebook

Chromebookurile nu sunt întotdeauna la fel de ieftine ca odinioară. Deși ați putea plăti doar câteva sute de dolari înainte și tot puteți, puteți termina, de asemenea, cheltuind mult mai mult, cum ar fi 1000 $ mai mult. Și dacă aveți de gând să câștigați acest tip de bani, doriți să merite, adică trebuie să aibă caracteristici similare cu cele pe care le-ați găsi pe un computer Windows sau Mac.

O caracteristică nouă pe care dispozitivele Chromebook o pot prelua este abilitatea de a raspunde la telefon. Dacă lucrați pe Chromebook, lucrați, monitorizați rețelele sociale sau transmiteți în flux conținutul preferat și merită să primiți un apel, nu va trebui să vă conectați la telefon – puteți răspunde direct de pe Chromebook.

Este posibil să citiți acest lucru și să vă întrebați care este marea agitație, deoarece computerele Windows și Mac vă permit deja să efectuați și să primiți apeluri. De aceea, Chromebook-urile trebuie să adauge această capacitate – mai ales dacă au un preț mai mare.

Un semnalizator „adăugare caracteristică” a fost văzut pe Crom Gerrit. A spus: „Acest semnal este pentru a activa funcția de notificare a apelurilor primite / ieșite”. Deși poate părea că ar gestiona numai notificările, mai departe, steagul a spus că „activează funcția de apel intrat / ieșit în Phone Hub”.

Chromebookurile vă permit deja să utilizați Phone Hub pentru a vizualiza notificările dvs. Android. Acum se pare că veți putea răspunde și la apeluri și puteți efectua apeluri de ieșire.

Disponibilitate

Funcția Phone Hub acceptă Android 5.1 sau o versiune ulterioară, dar din steag nu se știe ce versiuni de Android și ce modele ar accepta această caracteristică. Se zvonește că un nou software, „Eche” de la Google, reflectă smartphone-urile Pixel pe Chromebookuri.

Chromebookul răspunde la desktopul telefonului

Abilitatea de a răspunde la telefonul dvs. Android pe Chromebook pare doar o uniune probabilă, fiecare fiind un produs Google. Și compania a anunțat la conferința principală I / O din acest an că Phone Hub vă va permite să vizualizați fotografiile recente pe computer. Capacitatea de apeluri primite / ieșite ar fi o progresie naturală.

Poate că Google va clarifica acest lucru când va lansa Pixel 6 pe 19 octombrie.

Doriți să faceți mai multe pe Chromebook? Aflați cum să faceți capturi de ecran, să utilizați Microsoft Office gratuit și să instalați Steam.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...