Verificarea listei de urmăritori Twitch: Ghid pas cu pas pentru a optimiza performanța canalului de streaming

Cum să vă verificați lista de urmăritori Twitch
⏱️ 8 min read

Streaming-ul de jocuri video a devenit o sursă populară de divertisment și deveniți o vedetă Twitch poate fi o adevarată afacere. Cu toate acestea, pentru a obține succesul, trebuie să cunoașteți publicul dvs. și să știți cine este interesat de conținutul dvs. Prin urmare, este important să verificați lista dvs. de urmăritori Twitch. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați panoul de control al creatorului din contul dvs. și să căutați opțiunea de urmărire a abonaților. Aici veți vedea câți abonați aveți și puteți verifica cine vă urmărește pentru a ști dacă publicul dvs. se corelează cu audiența țintă. În general, controlul listei dvs. de urmăritori Twitch poate fi util pentru a vă îmbunătăți conținutul și a crește implicarea publicului.

Dacă ești un streamer Twitch în devenire, s-ar putea să fii curios despre cine te urmărește pe platformă. Revizuirea listei de urmăritori Twitch vă va ajuta să analizați creșterea dvs. pe Twitch și să vă cunoașteți fanii. Dacă vă întrebați care este numărul de urmăritori Twitch, sunteți în locul potrivit. În acest articol, am detaliat cum să verificați cine vă urmărește pe Twitch.

Verificați cine vă urmărește pe Twitch (2022)

Verificați lista de urmăritori Twitch pe desktop (PC, Mac)

1. Deschide Twitch și dați clic pe fotografia dvs. de profil în colțul din dreapta sus al ecranului.

2. Când apare lista de opțiuni, faceți clic pe „Tabloul de bord al creatorilor” pentru a accesa setările specifice creatorului contului.

accesați panoul de creație twitch

3. Din bara laterală din stânga, faceți clic pe „Lista de urmăritori” pentru a vedea o listă a urmăritorilor tăi pe Twitch.

vizualizați lista de urmăritori twitch

4. Acum îi vei vedea pe toți cei care te urmăresc pe Twitch. Din această pagină, puteți adăuga cu ușurință urmăritorul dvs. ca prieten, îl puteți urmări sau îi puteți trimite un mesaj.

vezi toți adepții tăi twitch

Verificați lista de urmăritori Twitch pe mobil (Android, iOS)

Înainte de a ajunge la pași, merită menționat asta nu puteți vedea lista adepților dvs. Twitch în aplicațiile mobile ale companiei disponibile pe Android sau iOS. Ce poți face din aplicație este să verifici numărul de urmăritori pe care îi ai. Dacă doriți să vedeți lista exactă a adepților dvs. Twitch, va trebui să accesați versiunea web a Twitch dintr-un browser. Am adăugat instrucțiuni pentru ambele, așa că citiți mai departe pentru a afla cum puteți găsi cine vă urmărește pe Twitch de pe telefon.

1. Deschideți aplicația Twitch și atingeți pictograma profilului dvs în colțul din stânga sus al ecranului. Aplicația vă va duce acum la pagina cu setările contului.

vizualizați setările contului twitch

2. Apoi, atingeți fotografia de profil și veți vedea numărul de urmăritori twitch. După cum am menționat mai devreme, nu puteți vedea lista completă a urmăritorilor dvs. din aplicația mobilă. Nu se întâmplă nimic când atingeți numărul de urmăritori din aplicație. Consultați pașii de mai jos pentru o soluție de vizualizare a adepților dvs. Twitch pe telefonul dvs. Android sau iOS.

verificați numărul de urmăritori twitch

3. Deschideți browserul dvs. web preferat și vizitați versiunea web a Twitch. În mod implicit, Twitch vă va duce la versiunea mobilă a site-ului. Cu toate acestea, nu vă puteți conecta la contul Twitch din versiunea mobilă a site-ului. de aceea ar trebui atingeți pictograma cu trei puncte verticale din browser și alegeți „Site desktop” pentru a accesa versiunea desktop a Twitch de pe telefon.

solicita site-ul desktop twitch

4. Acum veți vedea versiunea web a Twitch în browserul dvs. mobil. Când sunteți aici, apăsați butonul „Autentificare” din colțul din dreapta sus pentru a vă conecta la contul dvs.

autentificați-vă pentru a restrânge

5. După autentificare, pașii pentru a vă vizualiza urmăritorii sunt aceiași ca și în versiunea web. Pentru a vă reaminti, trebuie să atingeți pictograma profilului dvs. și alege „Tabloul de bord pentru creatori”.

deschide panoul creatorului de pe twitch mobile

6. Apăsați „Lista de urmăritori” din bara laterală din stânga și vă puteți verifica lista de urmăritori Twitch chiar de pe telefon.

vizualizați lista de urmăritori twitch de pe telefon

Întrebări frecvente

Î: Cum să vezi cine te urmărește pe Twitch pe mobil?

Nu vă puteți vedea lista de urmăritori Twitch din aplicația mobilă. Va trebui să utilizați un browser și să vă vedeți adepții de pe web.

Î: Poți fi interzis din Twitch pentru că cumperi adepți?

Da, cumpărarea de adepți Twitch este împotriva termenilor și condițiilor companiei și contul dvs. ar putea fi interzis.
Î: De câți urmăritori aveți nevoie pentru a deveni afiliat Twitch?

Pentru a vă alătura programului de afiliere Twitch, veți avea nevoie de 50 de urmăritori, 8 ore de streaming și streaming în 7 zile diferite. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin o medie de 3 spectatori pe flux.

Verificați-vă cu ușurință urmăritorii Twitch

Acesta este modul în care vă puteți verifica lista de urmăritori pe Twitch. Dacă ești un nou creator care a fost confuz cu privire la cum să verifici adepții Twitch, sperăm că acest ghid te-a ajutat. În timp ce sunteți la asta, nu uitați să consultați articolele noastre despre cum puteți găzdui o petrecere de film online pe Twitch și cum să transmiteți în flux pe Twitch de pe PS5.

Acest articol oferă informații practice despre cum să verificați lista de urmăritori pe Twitch, atât pe desktop, cât și pe mobil. Aceste informații sunt utile pentru streamerii Twitch în devenire care doresc să-și analizeze creșterea pe platformă și să-și cunoască fanii. Este important să știți că nu puteți vedea lista completă a urmăritorilor pe aplicațiile mobile Twitch, dar puteți verifica numărul lor. Acest articol include, de asemenea, răspunsuri la întrebări frecvente și sfaturi suplimentare pentru streamerii Twitch începători.
Încheiem aici acest articol, dar asta nu înseamnă că ne despărțim. În continuare, vom fi aici să vă aducem cele mai noi și interesante știri din lumea tehnologiei. Fiți cu ochii pe blogul nostru!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x