Versiunea finală Windows 11 22H2 este acum în Canalul de previzualizare a lansării

⏱️ 2 min read
  • Windows 11 22H2 este acum gata pentru descărcare în canalul de previzualizare a lansării.
  • Actualizarea caracteristicilor este disponibilă pentru clienții comerciali și testerii obișnuiți.
  • Da, aceasta este versiunea finală pe care Microsoft plănuiește să o lanseze mai târziu în acest an.

Versiunea finală a Windows 11 22H2 este acum disponibilă pentru dispozitivele înscrise în Release Preview Channel for Business și participanții obișnuiți ai programului Windows Insider.

In conformitate cu anunţbuild 22621 este disponibilă ca actualizare opțională prin „Programul Windows Insider pentru afaceri” pentru a permite organizațiilor să valideze noua versiune și aplicațiile lor.

Pentru clarificări, Microsoft consideră un dispozitiv comercial un computer care rulează Windows 11 Pro, Enterprise sau Education (nu Home) care a fost înscris în Previzualizarea lansării prin setările programului Windows Insider sau care configurează politica „Windows Update for Business” folosind Intune sau Politica de grup. În plus, Windows 11 22H2 este acum disponibil prin Serviciul de actualizare Windows Server și Azure Marketplace.

De asemenea, versiunea 22H2 este disponibilă pentru descărcare prin canalul obișnuit de previzualizare a lansării prin Windows Update. Potrivit companiei, actualizarea este disponibilă începând cu 7 iunie pentru orice dispozitiv care îndeplinește cerințele minime ale Windows 11.

Microsoft lucrează la această actualizare a caracteristicilor de câteva luni și este o actualizare semnificativă care aduce o grămadă de actualizări vizuale pentru a face experiența mai consistentă folosind noul limbaj de design. De asemenea, introduce o serie de funcții și îmbunătățiri noi, inclusiv un nou Manager de activități, meniul de glisare și plasare cu aspect Snap, Subtitrări live, Acces vocal, noi setări pentru meniul Start și multe altele.

Dacă doriți să faceți upgrade imediat la versiunea finală a Windows 11 22H2, deschideți Setări > Windows Update > Programul Windows Insiderapasă pe Incepe butonul, conectați-vă contul Microsoft și selectați Previzualizare lansare opțiune. Apoi reporniți computerul și verificați dacă există actualizări, iar opțiunea de descărcare și instalare ar trebui să fie disponibilă.

Deși versiunea finală este acum disponibilă prin Canalul de previzualizare a lansării, aceasta nu înseamnă că actualizarea caracteristicilor este complet stabilă, este posibil să întâmpinați în continuare erori și alte probleme.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x