VideoProc Vlogger Review: Software intuitiv, ușor și gratuit de editare video

VideoProc Vlogger Review: Software intuitiv, ușor și gratuit de editare video
⏱️ 9 min read

Creatorii de conținut de astăzi tind să acorde prioritate conținutului video – și cu un motiv întemeiat. Ne petrecem o mare parte din timp urmărind videoclipuri. Pentru cei care doresc să capteze atenția publicului, VideoProc Vlogger este un instrument gratuit, intuitiv, ușor de utilizat, care permite utilizatorilor, fie începători, fie profesioniști, să editeze conținut video. Dacă sunteți curioși să știți ce poate face acest instrument pentru dvs., urmați-ne în această recenzie, în timp ce detaliază principalele capabilități ale VideoProc Vlogger și vă arătăm cât de ușor este să vă editați înregistrările cu ajutorul software-ului.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de VideoProc. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Ce este VideoProc Vlogger?

VideoProc Vlogger este un software de editare video destinat vloggerilor și producătorilor de social media, precum și tuturor celorlalți. A fost conceput pentru a fi destul de intuitiv și ușor de utilizat, chiar și începând cu editori / creatori video. Instrumentul conține, de asemenea, funcții avansate care vor permite utilizatorilor experimentați să se ocupe de tot felul de scenarii de editare.

Dacă sunteți nou în domeniul editării video, VideoProc Vlogger este un loc minunat pentru a începe. Interfața este suficient de simplă pentru a permite primilor timers să efectueze câteva modificări de bază, fără să se piardă în meniuri sau să trebuiască să urmărească sute de tutoriale în prealabil. Pentru cei care doresc să facă o activitate de editare mai complexă, VideoProc Vlogger are și el spatele, cu o serie de caracteristici impresionante – dar gratuite.

Prezentare generală a caracteristicilor

VideoProc Vlogger a fost lansat recent și este disponibil pentru descărcare și instalare atât pentru sistemele de operare Windows, cât și pentru Mac. În scopul acestei revizuiri, am folosit Vlogger pe o mașină Windows 10.

Ecranul de încărcare a Videoproc Vlogger Review

În plus față de opțiunile de editare standard, software-ul oferă o suită robustă de funcții creative care ar trebui să poată răspunde tuturor nevoilor dvs. de editare video.

Caracteristici creative

  • Mişcare – vă ajută să creați mișcarea camerei și reîncadrări pentru partajarea socială. VideoProc Vlogger oferă 28 de presetări de mișcare, dar puteți alege să adăugați cadre cheie și să personalizați calea și direcțiile de mișcare. Puteți crea mișcări, inclusiv Zoom in / out, Pan, Tilt, Dolly, Truck și multe altele. VideoProc Vlogger vă permite, de asemenea, să reformulați clipuri pentru orice raport de aspect și să redimensionați cu ușurință videoclipurile pentru diferite aplicații de social media.
Videoproc Vlogger Review Motion
  • Viteză – vă permite să vizualizați viteza de rampă și să controlați viteza. Programul are 14 efecte încorporate și opțiunea de a controla manual rata de schimbare a vitezei. Această caracteristică este foarte utilă pentru cei care filmează videoclipuri folosind came de acțiune, drone și altele.
Viteza de revizuire a Videoproc Vlogger
  • Audio – permite editarea ușoară a fișierelor audio prin ajustări ale volumului EQ, fade in / out, editarea canalului stânga / dreapta și adăugarea filtrelor. Există un egalizator audio pe 10 benzi (EQ) cu 14 presetări încorporate pentru începători. Utilizatorii avansați pot trage manual curba pentru a regla basul, pentru a adăuga energie în voce, pentru a scăpa de zgomot și multe altele. VideoProc Vlogger include 12 filtre audio care pot fi aplicate cu un singur clic sau personalizate cu trecere înaltă / low-pass / gain / pitch, sunete stereo, efect, denoise și multe altele.
Videoproc Vlogger Review Audio
  • Culoare – aduce 93 Luts / filtre încorporate, cu opțiunea de a regla puterea / opacitatea. Include opțiunea de a regla temperatura și nuanța culorii, regla expunerea, contrastul, saturația și multe altele.
Videoproc Vlogger Review Color

Caracteristici evidențiate

  • Funcționează bine cu calculatoare cu specificații reduse. Editarea video 4K este o briză.
  • Suportă mai mult de 999 de melodii în cronologie, inclusiv melodii suprapuse, melodii efecte, melodii audio și multe altele.
  • Vă permite să combinați diverse videoclipuri, imagini, audio și efecte pentru o editare mai creativă.
  • Suportă fișiere video de pe dispozitive Apple, DSLR, GoPro, Drones, DJI, telefoane mobile, DVD-uri, înregistratoare și multe altele.
  • Oferă o opțiune de salvare automată în timpul editării.

Folosind VideoProc Vlogger

Am fost plăcut impresionat de cât de ușor este să începi și să începi un proiect. Tot ce trebuie să faceți este să lansați software-ul, apoi să începeți să adăugați fișierele media. Aceasta include videoclipuri, imagini, GIF-uri și fișiere audio – toate prin atingerea butonului mare „+” din stânga. Pur și simplu încărcați-le de pe computer.

Videoproc Vlogger Review Adăugați fișiere
VideoProc Vlogger Review: Software intuitiv, ușor și gratuit de editare video

Nici următorul pas nu este prea complex. Va trebui să așezați toate aceste fișiere în cronologie trăgându-le și plasându-le. Le puteți aranja în ordinea dorită și le puteți întinde în funcție de preferințe.

Videoproc Vlogger Review articolele încărcate

Acum puteți începe procesul de editare. Amatorii (inclusiv eu) pot face editări de bază, cum ar fi tăierea și decuparea, adăugarea de tranziții și adăugarea de efecte presetate. Toate funcțiile, inclusiv cele creative, sunt disponibile în meniul de deasupra cronologiei. Chiar dacă era prima dată când foloseam programul, nu am avut probleme să găsesc opțiunile pe care le căutam. Toți erau prezenți în câmpul meu vizual și nu trebuia să-i caut în locuri obscure.

Folosirea caracteristicilor creative evidențiate mai sus necesită un pic de practică și, în cazul meu, un pic de încercare-eroare, dar, din fericire, VideoProc Vlogger oferă o selecție largă de presetări din care puteți face treaba. Practic, nu trebuie să faceți lucrurile manual decât dacă sunteți gata.

Vizualizare cronologie Videoproc Vlogger Review

După ce ați terminat de editat, nu mai rămâne decât să apăsați butonul Export pentru a salva fișierul editat pe computer. De acolo, partajați-l pe rețelele dvs. sociale. Utilizatorilor li se oferă opțiunea de a salva videoclipuri în MP4, MKV, FLAC și multe altele și de a exporta în 4K, 2K sau 1080p.

Videoproc Vlogger Review Export

Dacă doriți să faceți lucrări de editare mai avansate, puteți consulta biblioteca de tutoriale Vlogger pentru a obține îndrumările de care aveți nevoie.

Gânduri finale

VideoProc Vlogger este un instrument unic care face ca editarea video să fie o briză. Este foarte ușor de utilizat și, chiar dacă nu ați editat niciodată un videoclip înainte, puteți alege câteva elemente de bază doar petrecând ceva timp în program și experimentând singuri funcțiile. Nu este implicată nicio îndrumare suplimentară. Utilizatorii amatori ca mine pot alege cu ușurință noi trucuri aruncând o privire la biblioteca extinsă de tutoriale VideoProc. Pe de altă parte, VideoProc Vlogger poate deveni destul de complex, deci va atrage cu siguranță și utilizatorii avansați.

Dacă vrei să încerci VideoProc Vlogger dvs., software-ul este cu siguranță demn de atenția dumneavoastră! Puteți descărca versiunea freeware pentru Windows sau Mac. Puteți obține o licență gratuită pentru produs pur și simplu introducând adresa dvs. de e-mail, astfel încât să obțineți acces complet la tot ceea ce Vlogger are de oferit. Pentru ajutor pe parcurs, asigurați-vă că descoperiți tutorialul VideoPro.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast