Viitorul laptopurilor Asus ar fi putut fi inspirat de Touch Bar-ul Apple

Viitorul laptopurilor Asus ar fi putut fi inspirat de Touch Bar-ul Apple
⏱️ 3 min read

Touch Bar-ul Apple pe MacBook-urile lor poate că nu a avut efectul pe care îl căutau. Cu toate acestea, ar trebui să le fie satisfăcător faptul că este posibil ca funcția să fi servit ca sursă de inspirație pentru laptopurile ASUS viitoare cu caracteristica „ScreenPad”. Extensiile sunt deja disponibile pentru această caracteristică.

Cum va funcționa ScreenPad? Ce utilizare va avea pe laptopurile ASUS? Citiți mai jos pentru a afla ce se știe până acum despre această nouă caracteristică.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Ce este ScreenPad?

ScreenPad este o funcție touchpad care ar fi folosit în altă parte pe laptop și nu de-a lungul părții superioare a tastaturii, cum ar fi pe Touch Bar-ul Apple.

Este un touchpad de precizie care este combinat cu un ecran tactil alimentat de un driver de touchpad de precizie. Ar putea permite utilizatorilor să atingă o pictogramă de pe ecran și apoi să controleze aplicația cu widgetul de pe ScreenPad odată ce aplicația se deschide pe ecranul laptopului.

Implementarea acestuia ar putea fi limitată. Laptopurile ASUS cu această caracteristică vor trebui să aibă un procesor grafic de cel puțin GeForce GTX 970 / GTX 1060. Pentru a gestiona conexiunea HDMI internă, mașinile vor trebui să aibă microcontrolerul ITE8225, precum și cipul TC358870XBG al Toshiba.

Ceea ce nu a fost explicat este modul în care laptopul ar trece de la o intrare obișnuită pe ecranul tactil la cea a ScreenPad., Indiferent dacă există o tastă rapidă sau o pictogramă afișată undeva sau chiar dacă pot exista două afișaje. Detaliile pentru ScreenPad nu au fost încă publicate.

Utilizări pentru ScreenPad

Poate fi folosit de aplicația calculator, astfel încât să puteți introduce numerele și ecuațiile prin ScreenPad în loc de pe tastatură. Dacă ați redat un videoclip YouTube, acesta va fi redat pe ecranul principal, dar puteți controla redarea pe ScreenPad. De asemenea, ar putea enumera cele mai utilizate funcții ale suitei Microsoft Office pentru a le lăsa mai ușor disponibile pentru dvs.

Există deja extensii pentru ScreenPad. Acestea au fost lansate spre sfârșitul anului trecut. Extensiile pentru ScreenPad aflate deja în Microsoft Store includ:

  • Semnătură Adobe Reader
  • Calculator
  • Calendar
  • Lansator
  • Music Player
  • Numkey
  • Birou
  • SpeechTyper
  • Spotify
  • YouTube

news-asus-screenpad-calculator

Nu se știe dacă acest lucru ar putea fi extins în viitor, dacă se pot proiecta mai multe extensii de aplicații în jurul ScreenPad.

Utilitate

O mare parte din aceasta este încă presupunere, deoarece nu a fost încă un anunț, iar aceste cunoștințe se bazează în cea mai mare parte pe doar lansările acestor extensii.

Vrem să vă cunoaștem gândurile despre computerele ASUS care implementează ScreenPad în viitor. Ce părere aveți despre posibilitățile ScreenPad? Vi se pare ceva care v-ar fi de folos? Sau nu ai scopul de a avea acest afișaj separat pentru controlul aplicațiilor? Ar fi acesta un factor decisiv pentru a determina ce tip de laptop să cumpărați? Ai cumpăra unul?

Spuneți-ne părerile sau preocupările dvs. cu privire la posibilitățile ScreenPad în viitorul laptop ASUS în secțiunea de comentarii de mai jos.

Credit de imagine: Tendințe digitale

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x