Vinerea Neagră vine pe Google Play: Monument Valley 2, NBA 2K20, Castlevania, Machinarium, Monopoly și multe altele, foarte reduse

1606475765 840 560
⏱️ 2 min read

Suntem deja în săptămâna anului Vinerea Neagra, ceea ce înseamnă că există multe oferte pentru telefoane mobile și accesorii, deși dacă aveți deja un telefon mobil și sunteți mulțumit de acesta, puteți profita de acesta și pentru a obține aplicații și jocuri reduse pe Google Play. Black Friday a ajuns și pe Google Play, unde mai multe jocuri renumite și-au scăzut prețul, precum Monument Valley 2, Acesta este Police 2, NBA 2K2, Machinarium sau Samorost 3.


Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Aplicații și jocuri gratuite pentru Black Friday

Majoritatea ofertelor Google Play pentru Vinerea Neagră se concentrează pe reduceri de prețuri, dar există și loc pentru unele aplicații, jocuri și pachete de personalizare cu plată care sunt temporar gratuite. Este o selecție mică, dar este inclusă Peppa Pig: o zi de sport și jocul 2048 printre ei.

Aplicații și jocuri la vânzare pentru Black Friday

În jocurile cu reduceri se află cele mai interesante oferte Google Play pentru Black Friday. Avem o mulțime de nume de uz casnic, cum ar fi Monument Valley 2, Acesta este poliția 2, NBA 2K20, Machinarium, Samorost 3 Jocul vieții 1 și 2, Monopoly or Human: Fall Flat, pentru a numi câteva dintre ele

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x