WhatsApp nu funcționează? Iată soluțiile

WhatsApp non funziona?  Ecco le soluzioni
⏱️ 5 min read

WhatsApp este o aplicație de mesagerie instantanee foarte populară, așa că atunci când nu funcționează, oamenii se frustrează. Ocazional, utilizatorii vor întâlni probleme în care WhatsApp nu funcționează sau se blochează. Probleme precum WhatsApp care nu se conectează, nu trimite sau nu primește mesajul, aplicația se închide frecvent etc. sunt câteva dintre problemele obișnuite pe care le-ați putea întâlni. Aici vă arătăm mai multe metode pentru a remedia problema WhatsApp care nu funcționează pe telefonul dvs.

Verificați dacă există întrerupere

Înainte de a juca cu telefonul pentru a remedia problema WhatsApp care nu funcționează, ar trebui să verificați mai întâi dacă există vreo întrerupere a serverului. În special, dacă există o întrerupere a serverului, atunci nu puteți face nimic, deoarece toată lumea care utilizează WhatsApp se va confrunta cu această problemă, deoarece este o problemă de la server.

Pentru a verifica întreruperea serverului, puteți vizita fie Downdetector sau Raport de întrerupere. Aceste site-uri web vă vor oferi un raport dacă WhatsApp se confruntă cu probleme de server și vă vor spune ce țări sunt afectate.

Ștergeți memoria cache

Dacă WhatsApp încă provoacă probleme, atunci o altă soluție este mai întâi să opriți forțat aplicația și să goliți memoria cache. Practic, oprirea forțată va opri aplicația să funcționeze în fundal, iar ștergerea memoriei cache va șterge toate fișierele temporare ale aplicației.

Pentru a efectua o oprire forțată în Android, trebuie să accesați „Setări -> Aplicații -> WhatsApp”. Atingând numele aplicației, veți vedea un buton „Forțare oprire”. Atingeți-l pentru a opri rularea aplicației.

Whatsapp care nu funcționează oprește forța

Apoi, trebuie să ștergeți datele cache. Chiar sub cele trei butoane veți găsi opțiunile de stocare. Selectați opțiunea „Ștergeți memoria cache”, apoi deschideți WhatsApp și vedeți dacă problema este rezolvată.

Dezactivați VPN

VPN (Virtual Proxy Network) este o modalitate excelentă de a obține acces la conținut care nu este disponibil pentru țara dvs. Mai mult, vă permite să vă ascundeți prezența pe Internet, să ocoliți restricțiile regionale de conținut și să utilizați aplicații precum WhatsApp în țările în care nu este disponibil.

Vpn Whatsapp nu funcționează

Cu toate acestea, un VPN ar putea fi unul dintre motivele pentru care aveți probleme cu utilizarea corectă a WhatsApp. Vă veți confrunta cu probleme legate de apeluri, cu întârzieri în trimiterea / primirea mesajelor etc.

Dacă utilizați WhatsApp cu un VPN sau utilizați VPN pentru alte aplicații, atunci asigurați-vă că ați dezactivat VPN-ul. Acesta va rezolva problema că WhatsApp nu funcționează.

Păstrați WhatsApp la zi

Majoritatea erorilor din orice aplicație pot fi remediate printr-o nouă actualizare. Dezvoltatorii lucrează constant la remedierea erorilor care au fost raportate de utilizatori. Dacă dvs. și ceilalți vă confruntați cu probleme cu WhatsApp, atunci este posibil ca o nouă actualizare să aibă o soluție.

Whatsapp

Se recomandă să actualizați aplicația WhatsApp sau orice altă aplicație. Acest lucru vă va ține departe de erori și probleme cu care s-ar putea să vă confruntați cu o versiune mai veche a aplicației.

Verificați stocarea telefonului

Problema WhatsApp care nu funcționează s-ar putea datora și faptului că telefonul dvs. nu mai are spațiu de stocare. WhatsApp necesită spațiu pentru funcționarea corectă, pentru a stoca fișiere media pe care le trimiteți sau le primiți în aplicație, pentru a instala actualizări etc.

Depozitare completă

Ar trebui să mențineți cel puțin 1 GB de spațiu liber pe telefon pentru a vă asigura că WhatsApp funcționează corect. De asemenea, puteți muta toate lucrurile pe un card SD pentru a goli stocarea internă.

Asigurați-vă că datele de fundal nu sunt restricționate

Unii utilizatori au raportat că nu primesc mesaje și notificări WhatsApp. Dacă vă confruntați și cu probleme similare, atunci ar trebui să vă asigurați că nu ați restricționat datele de fundal pe WhatsApp.

Restricții de date de fundal

Pentru a vă asigura că datele de fundal nu sunt restricționate, deschideți meniul Setări de pe telefon, apoi accesați „Aplicații -> WhatsApp -> Date mobile și Wi-Fi”. Asigurați-vă că comutatorul de date de fundal este setat la ACTIVAT. Acest lucru asigură că WhatsApp are acces la Internet în timp ce rulează fundalul.

Încheierea

Folosind metodele de mai sus, ar trebui să puteți remedia problema WhatsApp care nu funcționează pe telefonul dvs. Dacă sunteți îngrijorat de problema de confidențialitate WhatsApp de pe telefonul dvs., consultați unele dintre cele mai bune alternative WhatsApp.

Legate de:

  • Cum să dezactivați chitanțele citite în WhatsApp
  • WhatsApp vs. Signal vs. Telegram: Care ar trebui să utilizați?
  • Cum să trimiteți mesaje care dispar cu WhatsApp

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x