Windows 10 pentru a obține automat aplicația PC Health Check

⏱️ 2 min read

  • Microsoft va forța aplicația PC Health Check cu actualizarea KB5005463 pe Windows 10.
  • Aplicația este concepută pentru a verifica compatibilitatea cu Windows 11.
  • Veți putea dezinstala aplicația din aplicația Setări.

Microsoft a început lansarea actualizării KB5005463 pentru dispozitivele care rulează Windows 10 21H1 și versiuni mai vechi până la versiunea 2004. Actualizarea este menită să descarce și să instaleze aplicația PC Health Check pentru a facilita utilizatorilor să descopere dacă Windows 11 va rula pe calculatoarele lor.

In conformitate cu note oficiale, aplicația va furniza informațiile necesare pentru a confirma dacă computerul îndeplinește cerințele minime de sistem Windows 11. De asemenea, include funcții pentru a face backup la fișierele pe OneDrive, a controla programul de pornire, a verifica dacă există actualizări, capacitatea bateriei, capacitatea de stocare și multe altele.

Actualizarea se lansează în prezent pentru dispozitivele înscrise în Canalul de previzualizare a lansării din programul Windows Insider prin Windows Update. Este disponibil și prin canalul Windows Update for Business ca actualizare automată. În plus, puteți chiar descărca manual actualizarea KB5005463 prin intermediul Catalog Microsoft Update.

Deoarece aceasta nu este o actualizare de care toată lumea are nevoie, compania spune că, dacă actualizarea se instalează automat, o veți putea elimina din Setări > Aplicații > Aplicații și funcțiiși faceți clic pe opțiunea de dezinstalare pentru Aplicația Windows PC Health Check.

Aceasta nu este o aplicație nouă. În schimb, este aceeași aplicație controversată care există de ceva timp pentru a oferi utilizatorilor un instrument pentru a afla dacă computerele lor îndeplinesc cerințele minime pentru a instala Windows 11. Inițial, aplicația vă spunea pur și simplu dacă hardware-ul era compatibil sau nu. Cu toate acestea, deoarece nu a explicat de ce un computer nu ar rula noua versiune de Windows, Microsoft a trebuit să reproceseze aplicația pentru a fi mai specific și a ajuta utilizatorii să știe ce trebuie să facă pentru a remedia problemele.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...