Windows 10 primește aplicația Microsoft Store reproiectată

⏱️ 2 min read

  • Utilizatorii Windows 10 se pot actualiza acum la aplicația Microsoft Store din Windows 11.
  • Aplicația magazinului este aceeași cu cea pentru Windows 11.
  • În prezent, este disponibil pentru descărcare pe dispozitivele înscrise în Canalul de previzualizare a lansării.

Microsoft aduce noua aplicație pentru magazinul de aplicații Windows 11 pe Windows 10. Aplicația nu este încă complet disponibilă. Este disponibil numai pentru dispozitivele înscrise în Canalul de previzualizare a lansării, împreună cu opțiunea de a face upgrade la Windows 21H2 (Actualizare noiembrie 2021), care este de așteptat să fie lansat în zilele următoare.

Aplicația Microsoft Store pentru utilizatorii Windows 10 este aceeași aplicație disponibilă pentru utilizatorii Windows 11. Primești chiar și colțurile rotunjite în interiorul aplicației, dar nu în jurul cadrului și nu vei vedea materialele semi-transparente, dar primești aproape orice altceva.

Când actualizați aplicația la cea mai recentă versiune, veți avea acces la mai multe aplicații, inclusiv la aplicații tradiționale pentru desktop (win32) și la toate aplicațiile noi pe care Microsoft le-a adăugat, inclusiv abilitatea de a folosi magazine terță parte, cum ar fi Epic Games Store .

Noua aplicație care vine pe Windows 10 înseamnă, de asemenea, mai multă flexibilitate pentru dezvoltatori de a-și aduce aplicațiile în Magazin cu posibilitatea de a folosi propria platformă de monetizare pentru a păstra toate veniturile. Cu toate acestea, Microsoft va continua să ofere platforma sa de monetizare pentru un mic procent din vânzări.

Noua aplicație Microsoft Store ar trebui să ajungă în curând pentru toți utilizatorii Windows 10, dar dacă doriți un avans, va trebui să vă înscrieți computerul în Canalul de previzualizare a lansării din programul Windows Insider. Apoi verificați actualizările din aplicația Magazin. Dacă doriți să faceți upgrade la Windows 10 21H2, faceți clic pe opțiunea Descărcare și instalare din setările Windows Update.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...