Windows 10 wird bald keine Updates mehr erzwingen

Windows 10 va înceta în curând forțarea actualizărilor

Una dintre cele mai insultate „caracteristici” ale Windows 10 de la lansare este programul de actualizare. Oamenii au raportat frecvent că sistemul de operare se va reporni singur în timpul acțiunilor sensibile, fără o modalitate ușoară de a-l opri. Există metode neoficiale, dar Microsoft a fost întotdeauna convins că actualizările automate sunt cele mai bune.

Această mișcare a fost de a ajuta utilizatorii să-și păstreze sistemele în siguranță, oferind o protecție mai bună împotriva virușilor și exploitelor de zi zero pe măsură ce au fost găsiți. Dacă utilizatorii au avut posibilitatea de a întârzia actualizările, este posibil să fi amânat până la punctul în care computerele lor au fost infectate de malware – așa a fost ideea.

Problema cu actualizările automate

Cu toate acestea, am văzut actualizările Windows provocând probleme în loc să le remediem. Actualizarea din octombrie a fost un exemplu notoriu: a văzut întârzieri de mai multe ori, deoarece a provocat probleme cu computerele oamenilor. Din păcate, oamenilor le-a fost greu să nu descarce actualizarea, deoarece Windows 10 era foarte dornic să o primească și să o descarce automat.

Ca atare, a devenit clar că actualizarea automată a Windows-ului în sine este un lucru rău. În prezent, nu se poate avea încredere în Microsoft pentru a furniza o actualizare care funcționează efectiv, iar oamenii pot chiar să renunțe la sistemul de operare dacă primesc în permanență actualizări care le blochează computerele.

Cum Microsoft va Fix It

Manual pentru Windows Actualizări Tehnician

Microsoft a anunțat în cele din urmă le oferă utilizatorilor puterea de a-și controla actualizările. Este programat pentru actualizarea din mai 2019, care va vedea o mulțime de control suplimentar fiind ultima actualizare automată (sperăm!) A sistemului.

După ce a ieșit, puteți examina și descărca manual actualizările. Puteți verifica în continuare dacă există actualizări ori de câte ori doriți, dar, spre deosebire de sistemul actual, acest lucru nu descarcă și nu instalează automat actualizarea. La sfârșitul zilei, aveți controlul asupra momentului în care este instalată actualizarea.

Întârziere actualizări manuale Windows

Nu numai asta, dar Microsoft promite că actualizările lor vor fi „mai inteligente” în ceea ce privește momentul în care sunt instalate:

„Funcția de ore active, introdusă în Windows 10 Anniversary Update, se bazează pe un interval de timp configurat manual pentru a evita instalarea automată a actualizărilor și repornirea. Mulți utilizatori lasă setarea orelor active la setările prestabilite de la 8:00 la 17:00. Pentru a îmbunătăți și mai mult orele active, utilizatorii vor avea acum opțiunea de a permite Windows Update să regleze inteligent orele active în funcție de tiparele lor de utilizare specifice dispozitivului. ”

Și, în cele din urmă, Microsoft a declarat că își îndreaptă atenția spre actualizări de calitate în viitor. Cu recentele actualizări care lasă un gust acru în gura utilizatorilor, sperăm că Microsoft va continua această declarație și va începe să ofere actualizări de calitate.

Puteți întârzia actualizările la nesfârșit?

Dacă doriți să împiedicați actualizările, nu aveți noroc. Puteți amâna o actualizare doar treizeci și cinci de zile, după care trebuie să actualizați sistemul de operare pentru a reactiva pauza. Totuși, treizeci și cinci de zile ar trebui să fie suficient de lungi pentru a descoperi dacă o actualizare este dăunătoare sau nu, așa că nu există prea multe motive pentru a amâna actualizarea în continuare.

Actualizări pe Actualizări

Având în prezent reputația Microsoft pentru actualizările Windows la un nivel foarte scăzut, trebuie să dezactiveze actualizările automate pentru a oferi oamenilor șansa de a evita actualizările proaste. În actualizarea din mai, vom putea avea mai mult control asupra momentului în care se vor actualiza Windows.

Vă reconstruiește încrederea în actualizările Windows? Sau Microsoft trebuie să facă mai multe? Spuneți-ne mai jos.

Scroll to Top