Windows 11 22H2 (build 22621.160) aduce file pentru File Explorer

⏱️ 2 min read
  • Microsoft lansează Windows 11 build 22621.160 în canalul Beta.
  • Previzualizarea introduce suport pentru file și navigare reproiectată pentru File Explorer.
  • Noile funcții sunt disponibile numai pentru unii participanți la programul Windows Insider.

La urma urmei, Microsoft intenționează să includă suport pentru file pentru File Explorer pe Windows 11 22H2. The compania se lansează acum Windows 11 build 22621 (KB5014770) în canalul beta cu o versiune actualizată a File Explorer care include suport pentru file și panou de navigare reproiectat.

Inițial, filele și navigarea revizuită au fost disponibile oficial în Dev Channel odată cu lansarea versiunii 25136, dar se pare că noile funcții sunt acum suficient de stabile pentru a le face disponibile pe versiunea 22H2.

Filele pentru File Explorer funcționează similar cu experiența din browserul web. În loc să aveți mai multe instanțe ale aplicației, veți putea acum să utilizați o singură instanță pentru a naviga în mai multe foldere și a conduce locații. De asemenea, veți putea rearanja și crea file noi după cum este necesar.

De asemenea, managerul de fișiere are un aspect reproiectat pentru panoul de navigare din stânga. Organizația de proiectare oferă acces ușor la folderele fixate și utilizate frecvent și la profilurile cloud OneDrive, care reflectă acum numele utilizatorului asociat contului.

Când navigați la folderele care se sincronizează cu OneDrive, bara de adrese va afișa acum calea corectă pentru a face mai ușor de înțeles când folderele sunt în cloud față de când sunt locale pentru dvs.

Dosarele cunoscute (Documente, Descărcări, Muzică, Imagini etc.) nu mai sunt afișate sub „Acest PC” pentru a menține acea vizualizare concentrată pe unități.

Dacă doriți să descărcați și să instalați Windows 11 build 26621.160, trebuie să vă înregistrați dispozitivul în Canalul beta folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Actualizare și securitate”.

După ce înregistrați computerul în program, puteți descărca versiunea 22621.160 (KB5014770) din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări buton. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea dacă sunteți nou în programul Windows Insider.

Dacă instalați actualizarea și nu vedeți noua caracteristică, este posibil să puteți activa filele și noul panou de navigare cu acești pași.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...