Windows 11 22H2 (build 22621.169) acum gata în canalul de previzualizare a lansării

Windows 11 22H2 build 22621169 acum gata in canalul de
⏱️ 3 min read
 • Windows 11 build 22621.169 se lansează ca actualizare KB5014958.
 • Actualizarea se lansează odată cu modificările de rețea.
 • Actualizarea KB5014958 include și remedieri non-securitate.

Ca parte a dezvoltării versiunii 22H2, Microsoft lansează acum versiunea Windows 11 22621.169 (KB5014958) în canalul de previzualizare a lansării din programul Windows Insider. Aceasta este o nouă actualizare cumulativă care aduce noi funcții de rețea sub capotă și rezolvă o grămadă de probleme.

Build 22621.169 pentru Windows 11 22H2, conform companieadaugă suport pentru SMB RDR și TLS 1.3 pentru implementările LDAP.

În plus, acest zbor actualizează cmdletul PowerShell Remove-Item pentru a interacționa corect cu folderul OneDrive, adaugă o nouă politică de grup pentru a controla mai multe funcții ale modului IE și multe altele.

Actualizați corecțiile și modificările KB5014958 pentru Windows 11

Acestea sunt remedierile și noile funcții disponibile cu cea mai recentă actualizare a Windows 11:

 • S-a adăugat codul FSCTL_LMR_QUERY_INFO de control public al sistemului de fișiere (FSCTL) specific redirectorului (RDR) Server Message Block (SMB).
 • S-a adăugat suport pentru Transport Layer Security (TLS) 1.3 în implementările LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) pentru client și server Windows.
 • S-a adăugat suport pentru Transport Layer Security (TLS) 1.3 în implementările LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) pentru client și server Windows.
 • Actualizat Eliminați-element cmdlet pentru a interacționa corect cu folderele Microsoft OneDrive
 • A activat InternetExplorerModeEnableSavePageAs Politica de grup. Pentru mai multe informații, consultați documentația privind politica de browser Microsoft Edge.
 • S-a remediat o problemă care face ca butonul Faceți fotografie să dispară atunci când utilizați un dialog de fișier comun pentru a deschide camera.
 • S-a rezolvat o problemă care împiedică dispozitivele să primească o ofertă de la Windows Update pentru același driver de extensie atunci când driverul de extensie este deja instalat fără driverul de bază.
 • S-a rezolvat o problemă care provoacă eșuarea instalării din media (IFM) pentru Active Directory cu eroarea „2101 JET_errCallbackFailed”.
 • S-a remediat o problemă care apare atunci când Active Directory Lightweight Directory Service (LDS) resetează parola pentru obiectele userProxy. Resetarea parolei eșuează cu o eroare precum „00000005: SvcErr: DSID-03380C23, problema 5003 (WILL_NOT_PERFORM), data 0”.
 • A activat InternetExplorerModeEnableSavePageAs Politica de grup. Pentru mai multe informații, consultați documentația privind politica de browser Microsoft Edge.
 • S-a remediat o problemă care apare atunci când Active Directory Lightweight Directory Service (AD LDS) resetează parola pentru obiectele userProxy. Când încercați să resetați parola altcuiva și sunteți autentificat folosind o legătură simplă, resetarea parolei eșuează. Eroarea este de genul „00000005: SvcErr: DSID-03380C23, problema 5003 (WILL_NOT_PERFORM), data 0”.
 • S-a rezolvat o problemă care împiedică Microsoft Edge să fie disponibil în Windows Sandbox.

Dacă doriți să descărcați și să instalați versiunea 22621.169 pentru Windows 11, trebuie să vă înregistrați dispozitivul în Lansați canalul folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Actualizare și securitate”.

După ce înregistrați computerul în program, puteți descărca versiunea 22621.169 (KB5014958) din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări buton. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea dacă sunteți nou în programul Windows Insider.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x