Windows 11 22H2 disponibil din greșeală pe hardware neacceptat

Windows 11 22H2 disponibil din greseala pe hardware neacceptat
⏱️ 2 min read
  • PC-urile cu Windows 10 cu hardware neacceptat primesc Windows 11 22H2.
  • Microsoft a confirmat că este o eroare și investighează problema.
  • Dacă vedeți actualizarea, nu ar trebui să faceți upgrade la versiunea 22H2.

Unele dispozitive cu hardware neacceptat primesc actualizarea Windows 11 22H2 prin Windows Update. Microsoft a făcut recent disponibilă versiunea finală a următoarei versiuni a sistemului de operare în Release Preview Channel, iar la scurt timp după, dispozitivele neacceptate care rulează Windows 10 au început să primească opțiunea de actualizare prin setările Windows Update.

Opțiunea de a face upgrade a fost observată pentru prima dată Reddit (prin intermediul Neowin), iar unii utilizatori au raportat că, la clic pe opțiunea de instalare, computerele lor s-au actualizat cu succes la versiunea 22H2, chiar dacă hardware-ul nu a îndeplinit cerințele minime. De exemplu, în thread, cineva a susținut că a putut instala noua versiune de Windows 11 pe un Surface Book 2 folosind procesorul Intel Core i5-7300U. O altă persoană a confirmat că upgrade-ul era disponibil pe laptopul cu procesor Core i7 din a patra generație.

De asemenea, pot confirma că acesta este cazul, după ce am înregistrat un computer cu Windows 10 neacceptat în Canalul de previzualizare a lansării și am primit notificarea de upgrade la Windows 11 22H2.

Upgrade la Windows 11 22H2 pe hardware neacceptat

Deși ar fi putut fi o veste bună pentru mulți utilizatori, Microsoft a confirmat deja că este un bug care afectează implementarea versiunii 22H2. De asemenea, compania a clarificat că cerințele hardware nu s-au schimbat și investighează situația pentru a remedia problema.

Dacă ați actualizat computerul, se recomandă să faceți înapoi imediat. În caz contrar, fișierele de instalare anterioare vor fi șterse de pe computer după zece zile și va trebui să efectuați o instalare curată a Windows 10.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...