Windows 11 acum disponibil pentru testare comercială

Windows 11 acum disponibil pentru testare comerciala
⏱️ 2 min read

Windows 11 este acum disponibil pentru clienții comerciali pentru a-și valida aplicațiile și pentru a se familiariza cu noile funcții înainte de lansarea oficială din 5 octombrie. Deși noul sistem de operare nu este încă disponibil în general, acesta este un pas mare, deoarece semnalează că Windows 11 este aproape gata pentru implementarea în afaceri.

Sistemul de operare este disponibil prin Windows Update pentru dispozitivele înscrise în Programul Windows Insider pentru afaceri sau Canalul de previzualizare a lansării programului Windows Insider pentru dispozitivele care îndeplinesc cerințele minime de sistem și au instalat actualizarea din 1 septembrie 2021. Când verificați actualizările, veți vedea acum o notificare pe care scrie „Actualizarea la Windows 11 este gata – și este gratuită”. În plus, Windows 11 este, de asemenea, gata pentru descărcare prin Azure Marketplace și Windows Server Update Services (WSUS) și spune Microsoft că organizațiile au suport gratuit în perioada de testare.

Dacă încă rulați Windows 10, puteți face clic pe butonul „Descărcați și instalați” din setările Windows Update, dar deoarece această instalare este opțională, puteți, de asemenea, să faceți clic pe opțiunea „Rămâneți pe Windows 10 pentru moment”. Cu toate acestea, acest lucru este doar pentru a respinge mesajul. Din punct de vedere tehnic, nu trebuie să faceți nimic pentru a sări peste Windows 11, deoarece acesta nu se va instala automat, cel puțin nu până pe 14 octombrie 2025, când va avea loc sfârșitul suportului pentru Windows 10.

În cazul în care selectați opțiunea „Rămâneți pe Windows 10 pentru moment”, atunci va fi oferit Windows 10 21H2. Dacă computerul nu îndeplinește cerințele hardware din Canalul de previzualizare a lansării, va primi și opțiunea de a obține versiunea 21H2.

Deși lansarea Windows 11 pentru clienții comerciali este semnificativă, aceasta nu înseamnă că este gata. Microsoft a anunțat că va fi disponibil pe 5 octombrie, iar lansarea se va face lent, în etape, începând cu dispozitive noi, urmate de computere despre care se știe că au o experiență bună de upgrade, iar apoi, sistemul de operare este de așteptat să fie complet disponibil până la jumătatea anului. -2022.

Pe lângă Windows 11, Microsoft pune la dispoziție și Windows 10 21H2 pentru clienții comerciali. Această versiune este o actualizare minoră pentru versiunea actuală a Windows 10, dar include o serie de îmbunătățiri noi și un set mic de caracteristici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x