Windows 11 adaugă o caracteristică excelentă de pe desktopul KDE al Linux-ului

Windows 11 adaugă o caracteristică excelentă de pe desktopul KDE al Linux-ului

⌛ Reading Time: 2 minutes

Ori de câte ori este lansată o nouă versiune de Windows, multe caracteristici minore tind să zboare sub radar. Windows 11 nu face excepție, deoarece o caracteristică minunată de la KDE și-a găsit drumul către sistemul de operare Microsoft, deoarece acum puteți regla volumul computerului dvs. doar trecând mouse-ul peste pictograma volumului.

Anterior în Windows, trebuia să faceți clic pe pictogramă și apoi să reglați volumul, dar un inginer de software Microsoft numit Jen Gentleman a subliniat o nouă caracteristică pe Reddit și Stare de nervozitate care vă permite să faceți mouse-ul peste pictograma volumului din tavă și să derulați cu rotița mouse-ului pentru a regla volumul. Este puțin mai rapid decât vechiul mod.

După ce a postat cu bucurie noua funcție, Gentleman a primit un răspuns destul de plin de umor de la Comunitatea KDE. The tweet a spus: „Bine ai venit [sic] Clubul!”.

Utilizatorii KDE Plasma Linux știu și iubesc această caracteristică de ceva timp, deci de aici provine gluma. Cu toate acestea, glumele deoparte, este o caracteristică la îndemână și pe care ne bucurăm să o vedem în Windows 11. Modificările reduse ale calității vieții de acest fel pot face o mare diferență în ceea ce privește gradul de utilizare și este minunat să vedem că Microsoft se descurcă cu vremurile, chiar și dacă caracteristica întârzie câțiva ani.

Cum să treceți de la Insider la versiuni stabile din Windows 11

LEGATE DECum să treceți de la Insider la versiuni stabile din Windows 11

În prezent, această caracteristică este disponibilă numai pentru utilizatorii Windows 11 în canalul Windows Insider Dev, deci dacă rulați canalul Beta sau versiunea stabilă a Windows 11, nu va funcționa încă pentru dvs. Probabil, Microsoft intenționează să aducă funcția la versiunile de lansare ale Windows 11, dar nu suntem siguri când se va întâmpla asta.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.