Windows 11 build 22471 versiuni cu mici modificări

⏱️ 1 min read

  • Windows 11 build 22471 este acum disponibil pentru descărcare în Dev Channel.
  • Actualizarea schimbă numele unui serviciu legat de tabletă și introduce câteva remedieri.

Microsoft lansează acum Windows 11 build 22467 pentru dispozitivele înscrise în Canalul Dev al programului Windows Insider. Aceasta este previzualizarea numărul șase și este o mică actualizare care se livrează cu îmbunătățiri minore și fără funcții noi.

Build 22467, conform companiei, the TabletInputService serviciu la TextInputManagementService. În afară de această nouă modificare, acest zbor include mai multe remedieri pentru bara de activități și intrare.

Pentru File Explorer, actualizarea remediază problemele de blocare cu explorer.exe. În experiența cu ferestre, versiunea 22467 abordează o problemă care poate bloca aplicațiile într-o ședere minimă după deconectarea unui monitor extern.

Previzualizarea îmbunătățește și performanța site-ului folosind HTTP/3 și multe altele.

Puteți verifica toate îmbunătățirile și problemele cunoscute la Blogul Windows. De asemenea, puteți citi acest ghid cu toate noile funcții disponibile odată cu lansarea oficială a Windows 11.

Instalați Windows 11 build 22471

Dacă doriți să descărcați și să instalați Windows 11 build 22471, trebuie să vă înregistrați dispozitivul în Canalul Dev folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Actualizare și securitate”.

După ce înregistrați computerul în program, puteți descărca versiunea 22471 din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări buton. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea dacă sunteți nou în programul Windows Insider.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...