Windows 11 build 22478 aduce noi emoji Fluent

Windows 11 Build 22478 bringt neue Fluent Emojis.webp
⏱️ 4 min read

  • Windows 11 build 22478 versiuni în Dev Channel.
  • Previzualizarea aduce noi modele de emoji, îmbunătățiri Windows Hello și modificări în bara de activități.
  • Microsoft oferă și prima previzualizare a pachetului Update Stack.

Ca parte a dezvoltării active a Windows 11, Microsoft se lansează acum construi 22478 pentru dispozitivele înscrise în canalul Dev al programului Insider. Aceasta este a șaptea previzualizare disponibilă pentru testeri și este o mică actualizare care include doar modificări vizuale minore și o serie de remedieri și probleme cunoscute. (Vezi, de asemenea, video hands-on evidențiind toate noile modificări din acest zbor.)

In conformitate cu note companiei, Windows 11 build 22478 introduce prima previzualizare a noilor emoji-uri folosind stiluri de design Fluent. Compania trimite chiar și un emoji Clippy în această versiune.

Emoji-uri fluente (Sursa: Microsoft)

În ceea ce privește modificările, puteți derula rotița mouse-ului în pictograma de volum din bara de activități pentru a modifica nivelul volumului. Într-un efort continuu de modernizare a interfeței cu utilizatorul, versiunea 22478 reproiectează pagina pentru a adăuga limbi pentru a se alinia cu stilul de design al Windows 11.

Căutarea Windows este actualizată pentru a îmbunătăți fiabilitatea generală și pentru a reduce dimensiunea bazei de date de indexare. De asemenea, acum puteți utiliza Windows Hello Facial Recognition de pe un monitor extern cu o cameră și acceptă caracteristica când laptopul este închis.

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Windows 11 build 22478 remedieri și probleme cunoscute

Ca parte a remedierii, build-ul 22478 actualizează textul prompt atunci când fixați ceva dintr-o aplicație UWP la Start, așa că acum spune simplu: „Doriți să fixați acest lucru la Start”. Această previzualizare atenuează, de asemenea, o scurgere de memorie ctfmon, provocând o utilizare neașteptată a resurselor în timp și îmbunătățește încărcarea temelor în pagina Personalizare. În plus, veți găsi îmbunătățiri ale fiabilității deschizând Setări rapide, iar pagina pentru gestionarea punctelor finale audio a fost redenumită din „Volum” în „Ieșire sunet”. Atenuează o problemă care a cauzat ca serviciul SysMain să utilizeze o cantitate neașteptată de energie în versiunile recente și o problemă care a cauzat blocări legate de audiosrv.dll.

În timp ce aceste modificări și remedieri fac parte din ramura de dezvoltare activă pentru următoarea versiune de Windows 11, Microsoft spune că unele dintre aceste îmbunătățiri vor ajunge în cele din urmă în versiunea originală a sistemului de operare.

Windows 11 build 22478 este livrat și cu o mulțime de probleme cunoscute legate de meniul Start, Bara de activități, Căutare și Setări rapide.

Actualizați previzualizarea pachetului de stivă

În această lansare, Microsoft promovează, de asemenea, un pachet Update Stack, un pachet conceput pentru a oferi un nou proces de actualizare pentru a oferi îmbunătățiri în afara actualizărilor principale ale caracteristicilor.

Potrivit companiei, pachetul Update Stack poate ajuta la îmbunătățirea experienței de actualizare înainte de lansarea unei actualizări lunare sau a funcțiilor. Noul pachet va ajuta la testarea dacă o actualizare se va instala cu succes și va minimiza o experiență perturbatoare.

Prima previzualizare a pachetului este limitată, dar va include mai multe componente în versiunile viitoare și va ajunge similar cu versiunile și actualizările de calitate prin Windows Update.

De asemenea, cu ocazia sărbătoririi celei de-a șaptelea aniversări a programului Windows Insider, Microsoft lansează o pereche de fundaluri speciale pentru desktop și le puteți descărca de pe acest site. Site-ul web Microsoft.

Fundaluri Windows 11 Insider
Fundaluri Windows 11 Insider

De asemenea, puteți citi acest ghid cu toate noile funcții disponibile odată cu lansarea oficială a Windows 11.

Instalați Windows 11 build 22478

Dacă doriți să descărcați și să instalați Windows 11 build 22478, trebuie să vă înregistrați dispozitivul în Canalul Dev folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Actualizare și securitate”.

După ce înregistrați computerul în program, puteți descărca versiunea 22478 din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări buton. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea dacă sunteți nou în programul Windows Insider.

Actualizare 15 octombrie 2021: După lansarea versiunii 22478, Microsoft lansează acum versiunea 22478.1012 (KB5007328). Actualizarea nu include nimic nou și este doar o actualizare pentru a testa conducta de service pentru previzualizări în Canalul Dev.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x