Windows 11 build 22621 se lansează în canalul beta

⏱️ 2 min read
  • Windows 11 build 22621 este acum disponibil în canalul beta.
  • Actualizarea nu include funcții noi, aduce doar remedieri.

Ca parte a dezvoltării Windows 11 22H2, Microsoft lansează acum versiunea 22621 în canalul beta al programului Windows Insider. Aceasta este o actualizare minoră care aduce doar câteva remedieri și îmbunătățiri înainte de lansarea oficială a următoarei actualizări de caracteristici.

Windows 11 build 22621, conform modificărilor oficialeeste livrat doar cu mai multe remedieri pentru File Explorer, Taskbar și Windows Security.

Build 22621 pentru Windows 11 modificări și remedieri

Acestea sunt îmbunătățirile disponibile cu cea mai recentă versiune a Windows 11:

Explorator de fișiere

  • S-a remediat o problemă care facea ca persoanele din interior să vadă eroarea 0x800703E6 la copierea fișierelor din Google Drive.
  • S-a rezolvat o problemă în care, dacă ați fi deschis vreodată meniul contextual, efectuarea CTRL + ALT + DEL și anularea ar duce la blocarea explorer.exe.

Bara de activități

  • S-a rezolvat o problemă legată de încărcarea pictogramelor din bara de sistem în Setări > Personalizare > Bara de activități, care ar putea cauza blocarea Setărilor la deschiderea recentă a paginii respective. Este posibil ca această problemă să fi dus și la unele blocări ale explorer.exe pentru persoanele din interior afectate.

Securitate Windows

  • S-a rezolvat o problemă care ar putea duce la blocarea în mod neașteptat de Smart App Control a aplicațiilor semnate corect.

În plus, potrivit companiei, acest zbor conține doar o problemă cunoscută cu Subtitrările live.

Instalați Windows 11 build 22621

Dacă doriți să descărcați și să instalați Windows 11 build 22621, trebuie să vă înregistrați dispozitivul în Canalul beta folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Actualizare și securitate”.

După ce înregistrați computerul în program, puteți descărca versiunea 22621 din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări buton. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea dacă sunteți nou în programul Windows Insider.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...