Windows 11 construiește 22483 de ieșiri în Dev Channel

Windows 11 construieste 22483 de iesiri in Dev Channel
⏱️ 2 min read

  • Windows 11 build 22478 versiuni în Dev Channel.
  • Zborul include modificări pentru meniul Start și diverse remedieri.

Microsoft se lansează acum Windows 11 build 22483 pentru computerele înscrise în canalul Dev al programului Insider. Aceasta este o actualizare minoră care include doar câteva modificări și câteva remedieri.

Build 22483, conform anunțului companiei, adaugă o altă intrare în meniul contextual cu clic dreapta pentru butonul „Recomandat” și „Mai multe” din meniul Start pentru a reîmprospăta elementele.

În ceea ce privește remedierea, acest zbor abordează o problemă care face ca caseta de căutare să apară goală. Căutarea „afișaj” va reveni la pagina de setări de afișare. De asemenea, rezolvă o problemă cu integrarea WSL și File Explorer, o problemă cu NTFS care ar putea afecta performanța și o problemă care face ca coloana Publisher din Task Manager să nu recupereze numele editorilor.

Puteți verifica toate problemele cunoscute și restul modificărilor la adresa Blogul Windows.

Instalați Windows 11 build 22483

Dacă doriți să descărcați și să instalați Windows 11 build 22483, trebuie să vă înregistrați dispozitivul în Canalul Dev folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Actualizare și securitate”.

După ce înregistrați computerul în program, puteți descărca versiunea 22483 din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări buton. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea dacă sunteți nou în programul Windows Insider.

De asemenea, puteți citi acest ghid cu toate noile funcții disponibile odată cu lansarea oficială a Windows 11.

Actualizare 22 octombrie 2021: Microsoft a lansat, de asemenea, versiunea de actualizare 22483.1011 (KB5007484). Actualizarea nu include nimic nou și este concepută pentru a testa conducta de service pentru previzualizări în Canalul Dev.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...