Windows 11 construiește 22489 ieșiri în canalul Dev

⏱️ 3 min read

  • Microsoft lansează Windows 11 build 22489 în Dev Channel.
  • Actualizarea integrează în continuare serviciile Microsoft 365 în sistem.
  • Aduce modificări vizuale setărilor, îmbunătățește File Explorer și introduce un nou suport DDR pentru DNS criptat.

Microsoft lansează acum versiunea 22489 pentru Windows 11 pentru dispozitivele înscrise în Canalul Dev al programului Windows Insider. Aceasta este încă o nouă actualizare mică, dar include funcții noi, precum și câteva modificări și remedieri noi.

Conform notelor oficiale, versiunea 22489 pentru Windows 11 începe lansarea noii pagini de setări „Contul tău Microsoft”. Noua pagină afișează contul dvs. din informații Microsoft, inclusiv detalii despre abonamentul Microsoft 365, acces rapid la istoricul comenzilor, detalii de plată și Microsoft Rewards. Noua pagină de setări este disponibilă doar pentru un număr limitat de utilizatori și se va extinde la mai mulți oameni în timp.

Microsoft mai spune că această caracteristică va continua să evolueze în timp folosind mecanismul Online Service Experience Pack, similar cu Windows Feature Experience Pack. Cu toate acestea, diferența este că pachetul de servicii online este specific unei caracteristici, iar pachetul de experiență cu caracteristici poate include îmbunătățiri pentru multe părți diferite ale sistemului de operare.

Windows 11 build 22489 adaugă și suport pentru „Descoperirea rezolutorilor desemnați” (DDR)permițând sistemului să descopere configurații DNS criptate de la un rezolutor DNS cunoscut doar după adresa sa IP.

Numele „Conectați aplicația” pentru caracteristica opțională a fost acum schimbat în „Afișaj fără fir” pentru consecvență. De asemenea, pagina „Aplicații și funcții” este acum împărțită în două pagini separate, inclusiv Setări Aplicații instalate și Aplicații avansate.

În ceea ce privește alte îmbunătățiri, build 22489 include câteva remedieri, câteva probleme cu Taskbar, în special blocări cu serviciul explorer.exe.

În File Explorer, când faceți clic dreapta pe o unitate, „Pin to Quick Access” este o opțiune de nivel superior și include câteva remedieri. În Setări, acest zbor abordează problemele de prăbușire și adaugă câteva modificări vizuale minore. De asemenea, această actualizare rezolvă problemele legate de Task Manager, jocurile Xbox Game Pass care nu se instalează, îmbunătățește aspectul textului din butoanele de notificare, abordează o verificare a erorilor și multe altele.

De asemenea, compania mai spune că, începând cu acest zbor, va muta canalul Dev înapoi în ramura de dezvoltare activă (RS_PRERELEASE), ceea ce înseamnă că veți primi mai multe actualizări cu erori, deoarece echipa lucrează în prezent la adăugarea mai multor funcții și îmbunătățiri la Windows 11. .

Puteți verifica toate îmbunătățirile noi și problemele cunoscute la Blogul Windows.

Instalați Windows 11 build 22489

Dacă doriți să descărcați și să instalați Windows 11 build 22489, trebuie să vă înregistrați dispozitivul în Canalul Dev folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Actualizare și securitate”.

După ce înregistrați computerul în program, puteți descărca versiunea 22489 din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări buton. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea dacă sunteți nou în programul Windows Insider.

De asemenea, puteți citi acest ghid cu toate noile funcții disponibile odată cu lansarea oficială a Windows 11.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...