Windows 11 construiește 22504 ieșiri în canalul Dev

Windows 11 construieste 22504 iesiri in canalul Dev
⏱️ 7 min read

 • Microsoft lansează Windows 11 build 22504 în Dev Channel.
 • Versiunea introduce teme pentru panoul emoji, tastarea vocală și alte experiențe de introducere.
 • Acum puteți personaliza grupuri de emoji-uri cu diferite tonuri de piele.

Microsoft lansează acum Windows 11 build 22504 pentru dispozitivele înscrise în Dev Channel. Aceasta este încă o mică previzualizare cu remedieri minore și îmbunătățiri care se așteaptă să sosească cu versiunea 22H2 în toamna lui 2022.

In conformitate cu note oficiale, build 22504 pentru Windows 11 pune la dispoziție temele pentru tastatura tactilă pentru alte funcții de intrare, cum ar fi IME-uri, panoul emoji și tastarea vocală.

Teme de intrare (Sursa: Microsoft)

Ca parte a panoului de emoji, noua previzualizare a Windows adaugă posibilitatea de a face o combinație de emoji-uri (membri ai familiei, cupluri cu inimă, sărutări și oameni care se țin de mână) și de a le personaliza în funcție de nuanțele feței și ale pielii. De asemenea, căutarea emoji-urilor este acum mai flexibilă în limbile portugheză și poloneză.

Tema luminoasă emoji de familie
Tema luminoasă pentru emoji de familie (Sursa: Microsoft)

Noul buton din bara de activități face posibilă utilizarea Tasta Windows + Alt + K comandă rapidă de la tastatură pentru a dezactiva și a activa sunetul apelurilor.

The Sunet pagina de setări afișează acum un avertisment când accesul la microfon a fost restricționat în setarea dvs. de confidențialitate.

Opțiunea indicatorului tactil va fi acum dezactivată implicit în Indicatorul mouse-ului și atingeți pagina de setări în noile instalări. Ca parte a acestei modificări, Microsoft adaugă un link către Atingere pagina de setări și face astfel încât vizualul apăsat și mențineți apăsat să fie acum afișat permanent, indiferent de starea setării.

În experiența tactilă, Windows 11 versiunea 22504 și versiunile ulterioare vor lansa aplicații maximizate în modul tabletă pentru dispozitivele de 11 inchi și mai mici. În cele din urmă, această versiune de Windows este livrată cu .NET Framework 4.8.1 care oferă suport nativ ARM64 pentru runtime.

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Remedieri Build 22504 și probleme cunoscute

Pe lângă noile îmbunătățiri, acest zbor este livrat cu o serie de remedieri și probleme pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a le instala.

Remedieri meniul Start

 • S-a remediat o problemă despre care se credea că este cauza principală a pictogramelor care nu se afișează corect în secțiunea Recomandată din Start (afișând uneori pictograma greșită sau generică).
 • Dacă deschideți Start și apăsați imediat Shift + F10 sau tasta meniului contextual, meniul contextual ar trebui să fie aliniat cu caseta de căutare acum.

Remedieri ale barei de activități

 • S-a remediat o problemă care ducea la o blocare a explorer.exe în versiunile recente, dacă existau probleme la încărcarea pictogramei bateriei în bara de activități.
 • Am făcut câteva modificări pentru a ajuta ceasul din bara de activități să se actualizeze mai fiabil, inclusiv soluționarea unei probleme recente în care nu se actualiza deloc pe Desktop la distanță.
 • S-a atenuat o problemă de poziționare care ar putea face ca data și ora să fie tăiate de la sfârșitul barei de activități.
 • Dacă ați actualizat definițiile de notificări cu nivel critic și de nivel scăzut al bateriei, pictograma bateriei din bara de activități se va alinia acum cu aceasta, în loc să utilizați valorile implicite pentru a afișa un avertisment.
 • Făcând clic dreapta pe data și ora din bara de activități, acum va închide Centrul de notificare dacă este deschis, astfel încât să puteți vedea opțiunile meniului contextual.

Remedieri de intrare

 • Luminile de la tastatură (de exemplu, pentru blocarea majusculelor) ar trebui să funcționeze corect din nou acum cu această versiune.
 • Am mai făcut câteva ajustări la cuvintele noastre cheie de căutare emoji pe baza feedback-ului, inclusiv îmbunătățirea rezultatelor pentru zi, noapte și față cu sprânceana ridicată. Vă rugăm să continuați să ne împărtășiți feedback cu privire la acest lucru în Intrare și limbă > Panoul Emoji din Hubul de feedback.
 • S-a rezolvat o problemă care provoca lista kaomoji în WIN +. să fie necompletat atunci când este accesat în timp ce utilizați un IME chinezesc.
 • S-a remediat o problemă cu rezultatele căutării din panoul emoji care putea duce la afișarea în mod repetat a unui singur gif cu anumite interogări.
 • Atenuat o problemă care a dus la IME-urile nu funcționează cu anumite jocuri.
 • S-a rezolvat o problemă în care opțiunile din Setări > Personalizare > Tastare pentru a modifica setările „Afișați sugestii de text și adăugați o bară de spațiu după ce aleg sugestii de text” pentru tastatura tactilă ar putea să nu se afișeze în mod neașteptat.
 • Dacă faceți o pauză lungă în timp ce utilizați tastarea vocală (WIN + H), ar trebui să poată relua ascultarea cu mai multă fiabilitate acum.
 • S-au remediat unele inconsecvențe între starea reală de ascultare și vizualul microfonului în tastarea vocală.
 • Textul nu ar trebui să mai fie duplicat în mod neașteptat dacă semnul de semnătură este mutat în timp ce utilizați tastarea vocală.

Remedieri de ferestre

 • Selectarea opțiunilor de aspect snap nu ar trebui să mai plaseze aleatoriu ferestre pe celălalt monitor uneori.

Setări remediate

 • Glisoarele de luminozitate și volum din Setări rapide nu ar trebui să mai devină invizibile aleatoriu.
 • S-a rezolvat o problemă care împiedica setarea manuală a Ajustării orelor active.
 • S-a rezolvat o problemă care ar putea duce la blocarea câmpului de introducere a parolei de către tastatura tactilă la conectarea la o rețea în Setări rapide.

Remedieri generale

 • S-a remediat o problemă de scalare care facea ca dialogul prompt de actualizare (și alte dialoguri din acel stil) să fie întrerupte și să nu deseneze corect după modificarea DPI.
 • S-a îmbunătățit poziționarea meniului contextual când faceți clic dreapta în colțul de jos al desktopului.
 • S-a atenuat o problemă legată de TCPIP, care ar putea duce la verificări de erori la activarea unui dispozitiv.
 • S-a soluționat o problemă în care notificările cu prioritate înaltă (cum ar fi o alarmă) uneori se respingeau în mod neașteptat fără să te interacționezi cu ele, ceea ce duce la reapariția aleatorie data viitoare când a primit o notificare de prioritate normală.

În ceea ce privește problemele cunoscute pe Windows 11, versiunea 22504, Microsoft investighează eroarea 0x80070002 la instalarea de noi versiuni, este posibil ca funcția de căutare din meniul Start să nu funcționeze corect, bara de activități va pâlpâi uneori și multe altele.

Instalați Windows 11 build 22504

Dacă doriți să descărcați și să instalați Windows 11 build 22504, trebuie să vă înregistrați dispozitivul în Canalul Dev folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Actualizare și securitate”.

După ce înregistrați computerul în program, puteți descărca versiunea 22504 din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări buton. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea dacă sunteți nou în programul Windows Insider.

De asemenea, puteți citi acest ghid cu toate noile funcții disponibile odată cu lansarea oficială a Windows 11.

Actualizare 19 noiembrie 2021: Microsoft lansează acum versiunea 22504.1010 ca actualizare KB5008697. Cu toate acestea, actualizarea nu include nimic nou, este concepută doar pentru a testa mecanismul de actualizare prin canalul Dev.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x