Windows 11 construiește 22616 ieșiri în canalele Dev și Beta

⏱️ 4 min read
 • Microsoft lansează Windows 11 build 22616 în canalele Dev și Beta.
 • Acest zbor aduce remedieri și modificări, dar nu veți găsi funcții noi.
 • Compania recomandă trecerea de la canalul Dev la canalul beta, deoarece noua versiune este aproape finalizată.

Microsoft lansează acum Windows 11 build 22616 pentru dispozitivele înscrise în canalele Dev și Beta ale programului Windows Insider. Aceasta este o versiune importantă cu mai multe modificări și îmbunătățiri, dar fără caracteristici noi.

In conformitate cu jurnalele oficiale ale modificărilor, Windows 11 build 22616 aduce cerințele de internet și de cont Microsoft pentru ediția Pro în timp ce setați o instalare pentru prima dată. Dacă alegeți să configurați un dispozitiv pentru serviciu sau școală, nu există nicio modificare și va funcționa la fel ca înainte.

Microsoft revine unele modificări pentru bara de sistem disponibilă în versiunile anterioare. De exemplu, meniul derulant „Afișează pictogramele ascunse” va funcționa acum la fel cum a funcționat cu versiunea originală a Windows 11, inclusiv posibilitatea de a rearanja pictogramele în panoul derulant.

De asemenea, acest zbor introduce câteva remedieri pentru bara de activități, intrare, widgeturi, setări, manager de activități și multe altele.

Deoarece build 22616 este o versiune aproape finalizată a Windows 11 22H2, Microsoft recomandă acum utilizatorilor să-și schimbe dispozitivele de la Dev la Canalul Beta pentru a preveni instalarea de versiuni pentru următoarea versiune de Windows.

Dacă doriți să schimbați canalele fără reinstalare, deschideți Setări > Windows Update > Programul Windows Insiderselectează „Alegeți versiunile Insider” setarea și alegeți „Canal beta” opțiune.

Remedieri pentru Windows 11 build 22616

Există remedieri pe care Microsoft le abordează în cea mai recentă previzualizare a Windows 11 22H2:

Bara de activități

 • S-a remediat problema care face ca pentru unii utilizatori să dispară complet meniul derulant „Afișați pictogramele ascunse” din bara de sistem, chiar dacă este afișat ca „activat” în Setări > Personalizare > Bara de activități și „Alte pictograme în bara de sistem”.

Intrare

 • S-a remediat o problemă care ducea la blocarea unor aplicații la apăsarea tastei de jumătate de lățime/lățime completă în timp ce utilizați IME-ul japonez.

Widgeturi

 • S-a remediat o problemă în care, dacă încercați să deschideți panoul cu widget-uri folosind un gest din partea laterală a ecranului, veți vedea panoul cu widget-uri deschizându-se și apoi se închide imediat.
 • S-a rezolvat o problemă în care utilizatorii nu puteau folosi funcționalitatea de glisare pentru a invoca în mod fiabil widget-urile.

Setări

 • S-a remediat o problemă care ar putea cauza blocarea Setărilor rapide la proiectarea pe anumite dispozitive fără fir.

Fereastră

 • S-a soluționat o problemă în care utilizarea gestului tactil de pe ecran cu 3 degete pentru a minimiza ar putea face ca animațiile să nu mai funcționeze în sistem.
 • S-a remediat o problemă care afecta fiabilitatea DWM în zborurile recente.
 • S-a remediat o problemă care facea ca unele aplicații, cum ar fi Setări, să se deschidă goale dacă erau redeschise la un upgrade sau repornesc.

Gestionar de sarcini

 • S-a remediat o problemă care făcea ca lista de procese să fluctueze între grupurile de aplicații și fundal când făcea clic pe modul Eficiență din bara de comandă

Windows Sandbox

 • S-a remediat o problemă de bază care ar putea face ca un text din Windows Sandbox să apară ca casete negre în anumite cazuri.

Alte remedieri

 • S-a rezolvat o problemă care ducea la notificări Windows Update care arătau că au fost trimise de la „Windows.SystemToast.WindowsUpdate.MoNotification” în loc de „Windows Update”.
 • S-a remediat o problemă în care performanța și fiabilitatea explorer.exe se puteau degrada în timp, ducând în cele din urmă la o verificare a erorilor, în versiunile recente Insider Preview.

Pe lângă remedieri, compania evidențiază, de asemenea, doar două probleme cunoscute cu funcția Subtitrări live.

Instalați Windows 11 build 22616

Dacă doriți să descărcați și să instalați Windows 11 build 22616, trebuie să vă înregistrați dispozitivul în Canalul beta sau Canalul Dev folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Actualizare și securitate”.

După ce înregistrați computerul în program, puteți descărca versiunea 22616 din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări buton. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea dacă sunteți nou în programul Windows Insider.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...