Windows 11 construiește 25115 ieșiri cu sugestii de acțiuni în canalul Dev

1652960573 Windows 11 build 25115 sort avec des suggestions dactions dans.webp
⏱️ 4 min read
 • Windows 11 build 25115 se lansează cu noi modificări în canalul Dev.
 • Previzualizarea introduce o funcție Sugestii de acțiuni.
 • De asemenea, aduce o mulțime de modificări, îmbunătățiri și remedieri.

Microsoft începe dezvoltarea pentru următoarea versiune de Windows 11 cu versiunea 25115. Această actualizare minoră aduce noi caracteristici, îmbunătățiri și modificări care pot apărea sau nu în următoarea actualizare a caracteristicilor.

Windows 11 build 25115, conform modificărilor oficialeintroduce „Suggestions Actions”, o nouă funcție care afișează sugestii integrate pentru a crea un eveniment din calendar sau pentru a efectua un apel telefonic atunci când copiați o dată, o oră sau un număr de telefon.

Dacă ați copiat un număr de telefon, meniul derulant în linie ar sugera efectuarea apelului cu Microsoft Teams sau alte aplicații disponibile pe computer.

Sugestii Acțiuni (Sursa: Microsoft)

Abordarea unei date sau ore va sugera crearea unui eveniment din calendar, iar atunci când alegeți aplicația, va fi creat un eveniment cu toate informațiile deja completate.

Build 25115 pentru Windows 11 modificări și remedieri

În plus, build 25115 introduce o nouă pictogramă pentru Windows Recovery Environment (WinRE) și lansează o mulțime de remedieri pentru Taskbar, File Explorer, Setări, Task Manager și multe altele.

Bara de activități

 • S-a rezolvat o problemă legată de încărcarea pictogramelor din bara de sistem în Setări > Personalizare > Bara de activități, care ar putea cauza blocarea Setărilor la deschiderea recentă a paginii respective. Este posibil ca această problemă să fi dus și la unele blocări ale explorer.exe pentru persoanele din interior afectate.

Explorator de fișiere

 • S-a remediat o problemă care facea ca persoanele din interior să vadă eroarea 0x800703E6 la copierea fișierelor din Google Drive.
 • Am făcut o altă modificare pentru a ajuta la îmbunătățirea performanței încărcării Acasă.
 • S-a rezolvat o problemă în care, dacă ați fi deschis vreodată meniul contextual, efectuarea CTRL + ALT + DEL și anularea ar duce la blocarea explorer.exe.
 • S-a remediat o blocare sporadică a explorer.exe la închiderea ferestrelor File Explorer.

Setări

 • S-a rezolvat o problemă în care, dacă Setările sunt suspendate, ar putea bloca explorer.exe în anumite cazuri.
 • S-a îmbunătățit modul în care Naratorul citește spațiul rămas disponibil în Sistem > Stocare.

Gestionar de sarcini

 • S-au remediat unele probleme legate de utilizarea tastelor de acces în Managerul de activități, inclusiv faptul că nu puteai apăsa direct ALT + fără a elibera mai întâi tasta ALT și că afișarea tastelor de acces nu ar funcționa după ce le-ai folosit și respins.
 • Dacă CPU ajunge la 100%, antetul coloanei CPU nu ar trebui să mai devină necitit în mod neașteptat în modul întunecat.

Securitate Windows

 • S-a rezolvat o problemă care ar putea duce la blocarea în mod neașteptat de Smart App Control a aplicațiilor semnate corect.

Alte remedieri

 • S-a rezolvat o problemă care ducea la dezactivarea neașteptată a integrității memoriei în unele cazuri după repornire.
 • S-a rezolvat o problemă care facea ca pachetul de actualizare să afișeze eroarea de instalare 0xc4800010.
 • S-a actualizat platforma de vorbire de bază pentru a îmbunătăți detectarea activității vocale pentru accesul vocal, subtitrările live și tastarea vocală și pentru a rezolva unele probleme legate de modul în care este recunoscută punctuația.

Pe lângă remedieri, compania evidențiază, de asemenea, câteva probleme cunoscute pe care ar trebui să le cunoașteți despre actualizarea la această versiune, inclusiv problemele cu Live Captions și Easy Anti-Cheat pot să se blocheze sau să provoace verificarea erorilor computerului.

Instalați Windows 11 build 25115

Dacă doriți să descărcați și să instalați Windows 11 build 25115, trebuie să vă înregistrați dispozitivul în Canalul Dev folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Actualizare și securitate”.

După ce înregistrați computerul în program, puteți descărca versiunea 25115 din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări buton. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea dacă sunteți nou în programul Windows Insider.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...