Windows 11 construiește 25136 ieșiri cu file pentru File Explorer

Windows 11 construieste 25136 iesiri cu file pentru File
⏱️ 5 min read
 • Microsoft lansează Windows 11 build 25136 în Dev Channel.
 • Previzualizarea oferă suport pentru file pentru File Explorer.
 • File Explorer primește și un nou aspect pentru panoul de navigare.
 • În plus, bara de activități primește o actualizare pentru a afișa conținutul widget-urilor dinamice.

Microsoft lansează acum Windows 11 build 25136 pentru dispozitivele înscrise în Canalul Dev al programului Windows Insider. Această versiune nu include multe modificări, dar include o previzualizare timpurie a filelor pentru File Explorer, care se așteaptă să sosească cu versiunea 23H2.

Build 25136 pentru Windows 11, conform anunț oficial, introduce suport pentru file din File Explorer și mai multe modificări la pagina de navigare. De asemenea, acest zbor introduce capacitatea de a afișa conținutul widget-urilor în Bara de activități și câteva remedieri și îmbunătățiri.

Explorator de fișiere actualizat

La versiunea 25136, Windows 11 are o versiune actualizată a File Explorer care în cele din urmă aduce suport pentru file.

Se așteaptă ca filele pentru File Explorer să funcționeze în mod similar cu experiența din browserul web. În loc să aveți mai multe instanțe ale aplicației, veți putea acum să utilizați o singură instanță pentru a naviga în mai multe foldere și a conduce locații. De asemenea, veți putea rearanja și crea file noi după cum este necesar.

File Explorer (Sursa: Microsoft)

Microsoft nu lansează file pentru toată lumea în acest moment, dar puteți folosi acești pași pentru a activa previzualizarea filelor în File Explorer.

În plus, managerul de fișiere include și un aspect reproiectat pentru panoul de navigare din stânga. Organizația de proiectare oferă acces ușor la folderele fixate și utilizate frecvent și la profilurile cloud OneDrive, care reflectă acum numele utilizatorului asociat contului.

De asemenea, atunci când navighezi la folderele care se sincronizează cu OneDrive, bara de adrese afișează calea corectă pentru a face mai ușor de înțeles când folderele sunt în cloud față de când sunt locale pentru tine.

Dosarele cunoscute (Documente, Descărcări, Muzică, Imagini etc.) nu mai sunt afișate sub „Acest PC” pentru a menține acea vizualizare concentrată pe unități.

Bara de activități actualizată

Această previzualizare introduce, de asemenea, o nouă caracteristică care permite Barei de activități să arate widget-uri dinamice. Pe lângă conținutul live din widgetul meteo, veți începe să vedeți și informații despre sport, finanțe și știri de ultimă oră.

Widgeturi dinamice din bara de activități
Widgeturi dinamice din bara de activități (Sursa: Microsoft)

Compania mai spune că Bara de activități va reveni să vă arate vremea dacă nu interacționați cu actualizarea conținutului.

De asemenea, Microsoft a început să lanseze capacitatea insiderilor de a raporta gif-urile animate pe care le consideră nepotrivite din panoul de emoji.

Build 25136 corecții

Pe lângă noile funcții, această versiune include mai multe remedieri și îmbunătățiri.

Bara de activități

 • S-a remediat o problemă care uneori determina ca aplicațiile din bara de activități să depășească pictogramele din bara de sistem.
 • Când treceți cu mouse-ul pe o aplicație din bara de sistem, notificarea acesteia nu va mai clipi.

start

 • S-a remediat o problemă care putea face ca Start să afișeze doar o coloană de articole recomandate.
 • Dacă fixați un număr mare de aplicații la Start, acum ar trebui să se reîmprospăteze pentru a le afișa mai fiabil.

Setări

 • S-a remediat o problemă de la zborul anterior în care secțiunea „Discuri și volume” din Sistem > Stocare nu afișa niciun disc sau volum.

Fereastră

 • S-a remediat pentru a ajuta cu o problemă rară care facea uneori ca barele de titlu să devină transparente sau lipsă uneori în anumite aplicații.
 • Windows Update
 • S-a rezolvat o problemă în care Windows Update ar putea afișa în mod neașteptat eroarea 0x00000000 când nu era nimic în neregulă.
 • S-a remediat o problemă care ducea la verificarea erorilor unor dispozitive cu HYPERVISOR_ERROR când încercam să faceți upgrade la o versiune nouă.

Gestionar de sarcini

 • S-a remediat o problemă care face ca Managerul de activități să se blocheze uneori la lansare după comutarea între modul deschis și întunecat sau schimbarea culorii de accent.

Alte remedieri

 • S-a remediat o problemă care ar putea duce la creșterea latenței sau la bâlbâială în jocuri atunci când se folosea v-sync.
 • S-a rezolvat o problemă care ar putea cauza înghețarea unor computere după rularea comenzii wsl –shutdown.
 • S-a rezolvat o problemă care ducea la detectarea eronată a unor computere ca tablete.
 • S-a remediat o problemă care facea ca unii insider să experimenteze o verificare a erorilor SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION în versiunile recente ale canalului de dezvoltare.

Pe lângă aceste remedieri, Microsoft evidențiază și câteva probleme cunoscute folosind Subtitrări live, Easy Anti-Cheat, meniul Start și File Explorer.

Instalați Windows 11 build 25136

Dacă doriți să descărcați și să instalați Windows 11 build 25136, trebuie să vă înregistrați dispozitivul în Canalul Dev folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Actualizare și securitate”.

După ce înregistrați computerul în program, puteți descărca versiunea 25136 din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări buton. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea dacă sunteți nou în programul Windows Insider.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...