Windows 11: Descărcați imaginile de fundal implicite în 4K și alte rezoluții

1642248224 Windows 11 Descarcati imaginile de fundal implicite in 4K si
⏱️ 3 min read

Microsoft a introdus în sfârșit Windows 11 și, pe lângă noile modificări ale designului UI și noile funcții legate de productivitate, securitate și jocuri, sistemul de operare are și cele mai bune imagini de fundal implicite. Și acum le puteți descărca pentru a le seta ca fundal de desktop pe Windows 10 sau orice altă versiune.

Windows 11 este livrat cu șase teme diferite, inclusiv Windows Light and Dark, Glow, Captured Motion, Sunrise și Flow, și fiecare include unul sau mai multe imagini de fundal.

Tema implicită este Lumina ferestrelor, care include petale dintr-o floare sau bucăți de țesătură cu diferite valuri în albastru cu un fundal deschis sau închis în funcție de temă.

Windows 11 imagini de fundal deschise și întunecate

Apoi, Strălucire tema are patru imagini cu o formă circulară strălucitoare, care seamănă cu un balon cu diferite culori de fundal.

Imagini de fundal Windows 11 Glow
Imagini de fundal Windows 11 Glow

curgere este similar cu temele implicite ale sistemului, dar au culori diferite.

Imagini de fundal Windows 11 Flow
Imagini de fundal Windows 11 Flow

Captură mișcare, după cum sugerează și numele, include patru imagini care surprind elemente în aer cu un fundal întunecat.

Imagini de fundal Windows 11 Capture Motion
Imagini de fundal Windows 11 Capture Motion

În cele din urmă, există răsărit temă care include și patru imagini de fundal care arată răsăritul soarelui din diferite peisaje.

Imagini de fundal Windows 11 Sunrise
Imagini de fundal Windows 11 Sunrise

Dacă doriți să descărcați imaginile pentru a le seta ca fundal pe computer, le puteți obține pe toate de la Site-ul WallpaperHub în orice rezoluție, inclusiv 4K, 1080p, format mobil, ultrawide și dimensiunea perfectă pentru dispozitivele Surface.

Dacă aveți deja Windows 11 instalat pe dispozitiv, calea pentru a găsi toate aceste imagini de fundal este %SystemRoot%webwallpaper. De asemenea, puteți urmări procesul în acest videoclip de pe YouTube.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x