Windows 11 este acum desemnat pentru o implementare largă

⏱️ 2 min read
  • Microsoft desemnează Windows 11 pentru implementare largă.
  • Aceasta înseamnă că noua versiune este complet disponibilă pentru dispozitivele compatibile.
  • Upgrade-ul este încă opțional, dar opțiunea va fi acum disponibilă pentru toată lumea.

Începând cu 17 mai 2022, Microsoft a pregătit versiunea originală a Windows 11 pentru o implementare largă. Deși noua versiune există din 5 octombrie a anului trecut, a fost disponibilă doar pentru un număr limitat de computere. Cu toate acestea, acum este complet disponibil pentru orice dispozitiv care îndeplinește cerințele minime.

Potrivit unei noi actualizări pe site-ul de bord pentru sănătate, Windows 11 este acum „desemnat pentru o implementare largă”. Anunțul înseamnă doar că sistemul de operare nu are probleme semnificative și ar trebui să fie compatibil cu majoritatea configurațiilor hardware și software.

Noua versiune va apărea în continuare ca o instalare opțională pentru dispozitivele care rulează Windows 10, dar acum toată lumea va vedea opțiunea de a face upgrade prin pagina de setări Windows Update.

Dacă computerul dvs. are Windows 10, aveți mai multe modalități de a face upgrade. Cea mai simplă modalitate este să efectuați o actualizare la loc prin „Windows Update”.

Opțiunea Windows Update va efectua o reinstalare, iar fișierele, aplicațiile și setările vor fi păstrate. În plus, instalarea va crea o copie a instalării curente în cazul în care ceva nu merge bine și va reveni la versiunea anterioară, dacă este necesar.

De asemenea, puteți utiliza Asistentul de instalare, un instrument care vă permite să actualizați un computer compatibil similar cu experiența Windows Update. Diferența este că îl poți folosi pentru a forța instalarea fără a aștepta. Instrumentul a fost proiectat numai pentru dispozitivele cu Windows 10.

Alternativ, puteți face upgrade utilizând fișierul ISO Windows 11. După ce descărcați fișierul ISO oficial, îl puteți monta în File Explorer și puteți lansa configurarea pentru a face upgrade.

Anterior, puteai să folosești Instrumentul de creare a media pentru a face upgrade unui dispozitiv, dar acum instrumentul poate fi folosit doar pentru a crea un mediu de instalare care poate fi pornit.

Acest ghid include toate metodele pe care le puteți utiliza pentru a face upgrade la Windows 11 din aproape orice versiune, inclusiv Windows 10, 8.1 și 7. Vedeți și acest video explicativ pentru a afla tot ce este nou pe Windows 11.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...