Windows 11 File Explorer pentru a obține previzualizarea folderelor, fișiere cu acces rapid, integrare OneDrive

Klasor onizlemesi Hizli erisim dosyalari OneDrive entegrasyonu icin Windows 11.webp
⏱️ 4 min read

  • Microsoft introduce noi caracteristici pentru File Explorer.
  • Caracteristicile includ previzualizarea folderului și abilitatea de a fixa fișiere la Acces rapid.
  • Integrarea OneDrive pentru a monitoriza mai bine procesul de stocare și sincronizare și integrarea Outlook în Share.

File Explorer devine din ce în ce mai util cu patru funcții noi pentru Windows 11. Începând cu versiunea de previzualizare de testare 22557, Windows 11 oferă o nouă versiune de File Explorer care îmbunătățește navigarea conținutului, Acces rapid și integrează în continuare OneDrive și Outlook în experiență.

Prima caracteristică pe care Microsoft a testat-o ​​este previzualizarea folderului în File Explorer. Capacitatea de a vedea o previzualizare a conținutului dintr-un folder nu este nouă, a fost disponibilă în versiuni mai vechi de Windows, dar a fost o caracteristică eliminată din Windows 11. Cu toate acestea, începând cu versiunea 22557, caracteristica revine și va face mai ușor pentru utilizatori să arunce o privire rapidă la conținutul dintr-un folder fără a deschide folderul.

Explorer cu previzualizare folder

Aplicația îmbunătățește și Accesul rapid. Până acum, ați putut doar să fixați foldere, dar acum veți putea să fixați fișiere făcând clic dreapta pe fișier și selectând „Fixați la Acces rapid” opțiune. Cu toate acestea, fișierul nu va fi fixat în panoul de navigare din stânga. În schimb, va apărea în noua secțiune „Fișiere fixate” din pagina Acces rapid.

Acces rapid pini de fișiere
Acces rapid pini de fișiere

În plus, atunci când utilizați un cont Microsoft, fișierele fixate și recente din Office.com vor apărea și în secțiunea „Acces rapid”. În plus, modificările găzduite în OneDrive, SharePoint și Teams se vor sincroniza și se vor reflecta în aplicațiile Office.com și Office. Actualizările activității fișierelor de la colaboratori, cum ar fi editările și comentariile, sunt afișate în vizualizarea Tiles și pot fi afișate și în vizualizarea „Detalii”.

Versiunea actualizată a File Explorer include, de asemenea, o nouă integrare OneDrive pentru a înțelege consumul de stocare și pentru a vă asigura că fișierele dvs. sunt sincronizate. Când vă aflați în folderul OneDrive din File Explorer, puteți vedea acum starea de sincronizare a serviciului de stocare în cloud și utilizarea cotei. Integrarea include, de asemenea, o opțiune de a actualiza spațiul de stocare, de a vizualiza fișierele online și de a deschide setările clientului de sincronizare.

Integrarea sincronizării OneDrive
Integrarea sincronizării OneDrive

În cele din urmă, atunci când partajați un fișier local din File Explorer utilizând Outlook, acum ar fi posibil să compuneți mesajul de e-mail cu atașamentul direct din interfața Share fără a deschide versiunea desktop a Outlook.

Partajați Outlook inline în Explorer
Partajați Outlook inline în Explorer (Sursa: Microsoft)

Cu toate acestea, această caracteristică necesită Plugin de integrare Outlook Desktop din Microsoft Store pentru a activa funcția.

Deși se așteaptă ca aceste noi îmbunătățiri să vină în următoarea actualizare a caracteristicilor, Microsoft a anunțat deja că multe funcții pot fi lansate în orice moment prin numeroasele mecanisme de actualizare pe care compania le are în vigoare. De asemenea, deoarece funcțiile disponibile în Canalul Dev al programului de testare nu sunt legate de nicio versiune specifică a Windows 11, ele pot fi întotdeauna zgâriate și nu vor vedea niciodată lumina zilei.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x