Windows 11 nu va fi acceptat pe Mac-urile M1 de la Apple

Windows 11 nu va fi acceptat pe Mac urile M1 de
⏱️ 1 min read

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?
  • Microsoft nu va accepta Windows 11 pe Mac-ul Apple cu cipuri M1.
  • Este posibil să nu puteți utiliza software-ul Parallels pentru a crea o mașină virtuală.

Dacă sunteți un utilizator Mac și plănuiați să rulați Windows 11 pe dispozitivul dvs. Apple M1, gândiți-vă din nou, deoarece Microsoft a confirmat că nu va accepta scenariul.

Potrivit unui nou raport de la Registrul, un purtător de cuvânt al Microsoft a spus că rularea versiunii ARM a Windows 11 pe Mac-uri folosind procesorul M1 nu este un „scenariu acceptat”. Aceasta înseamnă că nu veți putea folosi software-ul de virtualizare Parallels pentru a crea o mașină virtuală Windows 11.

În timpul dezvoltării timpurii a Windows 11, dispozitivele M1 cu Parallels au putut rula noul sistem de operare, dar numai prin programul Windows Insider. Cu toate acestea, la scurt timp după, Microsoft a precizat că numai configurațiile hardware acceptate vor putea continua să instaleze versiuni ale noului Windows. Din punct de vedere tehnic, puteți instala Windows 11 pe hardware neacceptat, dar compania nu va oferi asistență și nici dispozitivul nu va primi actualizări și upgrade-uri viitoare.

Deși software-ul Parallels poate gestiona Windows 11, previzualizările recente ale sistemului de operare au început să arate erori de compatibilitate hardware, făcând soluția nesigură. Compania de software de virtualizare a lansat un patch pentru a rezolva problema, dar nu este clar dacă soluția va produce alte probleme pe viitor.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x