Windows 11 pentru a obține funcția Smart Clipboard

⏱️ 1 min read

  • Windows 11 va include o nouă funcție Smart Clipboard.
  • Caracteristica apare ascunsă în versiunea 22563 disponibilă în canalul Dev.
  • Clipboard inteligent este un substituent și funcționalitatea acestuia este neclară.

Microsoft lucrează la o nouă interfață clipboard pentru Windows 11. Potrivit unui Tweet de la FireCube (@FireCubeStudios)cea mai recentă previzualizare pe Windows 11 (build 22563) include o nouă interfață „Smart Clipboard” care face parte din „SmartActionsUX”.

Interfața are, de asemenea, o referință pentru a deschide pagina „Setări pentru acțiuni inteligente” din aplicația Setări. Cu toate acestea, aplicația Setări nu include nicio pagină pentru aceste noi setări la momentul scrierii acestui articol.

Windows 11 are deja o interfață „Clipboard History”, pe care o puteți deschide folosind comanda rapidă de la tastatură „Windows + V” care vă permite să lipiți textul și imaginile pe care le-ați copiat în clipboard.

„Smart Clipboard” pare că ar putea fi o evoluție a caracteristicii „Clipboard History”. Cu toate acestea, noua interfață este în prezent un substituent care nu face nimic, așa că planul pe care Microsoft îl are cu această nouă caracteristică este neclar.

Deoarece funcțiile din Canalul Dev sunt experimentale și nu sunt legate de nicio versiune specifică a Windows 11, nu este clar când sau dacă această funcție va fi lansată vreodată pe canalul stabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...