Windows 11 pentru a obține noua aplicație Microsoft Defender

⏱️ 1 min read

  • O imagine scursă arată o nouă aplicație Microsoft Defender Preview care vine pe Windows 11.
  • Încă nu este clar ce intenționează să facă Microsoft cu această aplicație.
  • Microsoft Defender poate ajunge în curând pe Dev Channel.

Microsoft poate lucra la o nouă aplicație Microsoft Defender pentru Windows 11. Potrivit unei capturi de ecran scurse (prin @ALumia_Italia și Deskmodder.de), aplicația este încă în dezvoltare, poartă eticheta „Microsoft Defender Preview” și poartă numele de cod GibraltarApp.

Nu este clar cum intenționează compania să integreze această aplicație, dar în prezent, Microsoft Defender Antivirus poate fi accesat doar prin aplicația Windows Security. Deci, fie Microsoft intenționează să separe antivirusul de aplicația Windows Security, fie să înlocuiască aplicația cu o nouă aplicație numită „Microsoft Defender”.

Potrivit raportului Deskmodder, aceasta este o aplicație Windows Presentation Foundation (WPF) care utilizează XAML și WebWiew2 și nu este o aplicație web.

Dacă gigantul software intenționează să introducă o aplicație pentru Microsoft Defender Antivirus, este mai bine să vină cu mai multe opțiuni de personalizare și o experiență îmbunătățită decât avem acum prin Windows Security.

Nu este clar când utilizatorii vor vedea această nouă aplicație, dar se spune că ar putea ajunge în următoarea previzualizare a Windows 11 în Dev Channel.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...