Windows 11 pentru a obține o nouă interfață de utilizare Bluetooth pentru a gestiona dispozitivele în Setări rapide

⏱️ 2 min read

  • Windows 11 va facilita gestionarea dispozitivelor Bluetooth.
  • Noua interfață Bluetooth face parte din meniul derulant Setări rapide.
  • Această nouă interfață de utilizare vă va permite să comutați, să vă deconectați și să conectați rapid dispozitivele Bluetooth.

Microsoft a testat multe funcții noi în previzualizările recente ale Windows 11, inclusiv un nou meniu Bluetooth. Conform FireCube (@FireCubeStudios) pe Twitter, Windows 11 build 22563 vine cu un meniu Bluetooth reproiectat ca parte a instrumentului derulant Setări rapide.

În prezent, când trebuie să schimbați dispozitivele Bluetooth, veți găsi o opțiune în meniul derulant Setări rapide, dar deschide aplicația Setări pentru a schimba dispozitivele. Noua interfață Bluetooth va lista toate dispozitivele asociate pentru a facilita schimbarea dispozitivelor. În plus, interfața pentru Windows 11 arată nivelul bateriei pentru fiecare periferic acceptat, precum și un buton pentru conectarea și deconectarea dispozitivului de la computer. Puteți vedea chiar și acele dispozitive care nu sunt asociate.

Potrivit Microsoft, noua interfață va facilita gestionarea dispozitivelor Bluetooth, inclusiv tastaturi, căști și difuzoare, fără pașii suplimentari ai aplicației Setări.

Aceasta nu este singura caracteristică ascunsă disponibilă, în previzualizările recente ale Windows 11, au fost descoperite funcții precum Smart Clipboard, interfața „Deschide cu” reproiectată pentru a alege aplicația pentru a deschide un anumit fișier, avertisment de filigran pentru computere neacceptate și multe altele.

Cu toate acestea, deoarece funcțiile din Canalul Dev sunt experimentale și nu sunt legate de nicio versiune specifică a Windows 11, nu este clar când sau dacă noua interfață Bluetooth și altele vor fi lansate vreodată pe canalul stabil.

Dacă doriți să încercați această funcție pe Windows 11 build 22563, va trebui să rulați vivetool addconfig 3522110 2 și vivetool addconfig 2988131 2 comenzi folosind ViveTool open source disponibil în GitHub.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...