Windows 11 pentru a obține WSATools pentru a ușura procesul de încărcare laterală a aplicațiilor Android

⏱️ 1 min read

  • WSATools va facilita încărcarea laterală a aplicațiilor pe Windows 11.
  • Aceasta este o aplicație non-Microsoft care elimină pașii suplimentari pentru a instala aplicații în afara Amazon Appstore.
  • Tot nu veți putea instala aplicații care necesită Magazin Google Play.

WSATools este o aplicație non-Microsoft care facilitează încărcarea laterală a aplicațiilor Android în afara Amazon Appstore pe Windows 11. Deși Microsoft a lansat prima sa previzualizare a subsistemului Windows pentru Android (WSA) pentru a rula aplicații Android pe Windows 11, sunteți limitat pentru a instala aplicații din Amazon Appstore. O decizie care nu a fost în întregime bine primită de mulți utilizatori, deoarece magazinul nu oferă aceleași aplicații disponibile în Magazinul Google Play.

Alternativ, este posibil să descărcați aplicații Android pe Windows 11, dar necesită pași și comenzi suplimentare pe care nu mulți utilizatori se simt confortabil să le facă. Însă WSTools aplicație (dezvoltată de @Simizfo) își propune să fie o aplicație pentru a facilita încărcarea laterală a aplicațiilor fără a fi nevoie de comenzi complicate sau instalări suplimentare, cum ar fi instrumentele ADB.

Singura avertizare este că veți putea instala orice aplicație din orice sursă, dar numai atâta timp cât aplicația nu necesită serviciile Google Play, care în prezent nu sunt acceptate în subsistemul Windows pentru Android. Cu toate acestea, puteți folosi aceste instrucțiuni pentru a ocoli această limitare.

Aplicația WSATools este deja listată în Magazin Microsoft, și este de așteptat să fie complet disponibil în curând.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...