Windows 11 pentru a primi cinci gesturi tactile noi

⏱️ 2 min read

Semnificația tatuajului Medusa Ru
Semnificația tatuajului Medusa Ru
  • Microsoft introduce noi gesturi tactile pentru Windows 11.
  • Gesturile vă vor ajuta să navigați în meniul Start, Setări rapide și aplicații în modul ecran complet.
  • În plus, animația de glisare a fost actualizată pentru a răspunde și a urmări degetul.

Microsoft testează câteva gesturi tactile noi pentru actualizările viitoare ale Windows 11. Deși cea mai recentă versiune de Windows a fost optimizată pentru ecrane cu atingere, există întotdeauna loc de îmbunătățiri, iar odată cu lansarea versiunii 22557, compania introduce cinci noi tactile. gesturi care ar trebui să facă tabletele un pic mai ușor de utilizat cu degetele.

Primul gest este abilitatea de a glisa cu degetul din mijlocul barei de activități pentru a invoca meniul Start și de a glisa înapoi în jos pentru a-l închide.

Al doilea gest vă permite să glisați de la dreapta la stânga din Fixat pentru a ajunge la lista „Toate aplicațiile” și de la stânga la dreapta pentru a reveni la secțiunea Fixat. Același gest funcționează pentru mai multe articole din secțiunea Recomandate.

Apoi, există glisarea cu degetul din partea dreaptă jos a barei de activități pentru a invoca Setări rapide și glisați înapoi în jos pentru a o închide.

În plus, Microsoft actualizează, de asemenea, animația atunci când glisează pentru a invoca și a respinge „Centrul de notificări” din marginea dreaptă a ecranului, astfel încât să fie mai receptiv și să-ți urmeze degetul.

În cele din urmă, în aplicațiile și jocurile orientate către atingere pe ecran complet, veți observa o prindere care apare dacă glisați de pe marginile ecranului.

Pe lângă aceste gesturi tactile, Windows 11 build 22557 este livrat cu o grămadă de funcții noi care, în cele din urmă, ar putea ajunge la canalul stabil. De exemplu, funcții de glisare și plasare pentru bara de activități, foldere din meniul Start, Manager de activități reproiectat, nouă experiență Snap Layouts pentru a fixa ferestre, îmbunătățiri grafice și multe altele.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x